Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών στον Περιφερειάρχη Αττικής

Γ. Πατούλης: «Είστε μία από τις καλύτερες χορωδίες της Αττικής. Θα σας στηρίξουμε για να αναδείξετε το έργο σας»

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη τα μέλη του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών συνοδεία του Προέδρου τους Σ. Κολλύρη. Τη χορωδία διεύθυνε ο μαέστρος Α. Γιαννακόπουλος.

Ο κ. Πατούλης τους καλωσόρισε στα γραφεία της Περιφέρειας και τους συνεχάρη για την πλούσια πολιτιστική τους δραστηριότητα, επισημαίνοντας ότι αποτελούν μία από τις καλύτερες χορωδίες της Αττικής. Σ΄αυτό το πλαίσιο τους κάλεσε να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ χορωδιών το οποίο προτίθεται να διοργανώσει η Περιφέρεια, με πρωτοβουλία του, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ωδείο Αθηνών. «Το έργο σας έχει ιδιαίτερη ποιότητα» τους ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ομίλου τον ευχαρίστησαν θερμά για την τιμητική πρόταση αλλά και για τη διαχρονική στήριξή του στις χορωδίες της Αττικής.
Ακολούθως αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.


Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link :
https://youtu.be/J8_XJc2bWrQ

Δελτίο τύπου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…