Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι έμπρακτα κοντά στους  συνανθρώπους»

 - OnCamera.gr

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι έμπρακτα κοντά στους  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη»

Τιμητική βράβευση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη  από  το Ahepa Maritime Chapter κατά την εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου Gala στην Αθήνα

Με το ειδικό βραβείο για την κοινωνική και ανθρωπιστική  προσφορά του, τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής  Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Gala που διοργανώθηκε από το τμήμα Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas, της μεγάλης οικογένειας του AHEPA, στο Athenaeum Intercontinental Hotel.

O κος Πατούλης, ήταν επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου του Maritime Chapter της AHEPA κου Δημήτρη Ματθαίου, το οποίο ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί στην πρώτη θέση των chapters παγκοσμίως με τα περισσότερα μέλη και με τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές δράσεις.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες για κοινωνική συνοχή και στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της Αττικής, η οποία μεταμορφώνεται, όπως χαρακτηριστικά είπε, σε μια «μεγάλη Περιφέρεια της Ευρώπης και του κόσμου».

Παράλληλα, ο κος Πατούλης, έκανε αναφορά στη χρηματοδότηση κοινωνικών δομών και προγραμμάτων στήριξης των συνανθρώπων μας, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και στα μεγάλα έργα υποδομών που γίνονται σε πολλαπλά επίπεδα σε όλη την Αττική, που στόχο έχουν αφενός να ενισχύσουν την ασφάλεια των πολιτών αφετέρου να δώσουν την προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν που μπορεί να προσφέρει η Αττική. Προς αυτή την κατεύθυνση, υλοποιούνται με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής  σημαντικά έργα αναβάθμισης των μεγάλων λιμανιών της Αττικής, όπως του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η τουριστική κρουαζιέρα και η υποδοχή μεγαλύτερου αριθμού κρουαζιερόπλοιων.

Στην εκδήλωση, κατά την οποία παρατέθηκε επίσημο γεύμα και συμπεριελάμβανε και καλλιτεχνικά δρώμενα, παραβρέθηκαν υπουργοί, πρεσβευτές, γερουσιαστές από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, καθώς και άλλοι επίσημοι από την Αμερική και την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής Λ. Ραπτάκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκης,  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, κ.α.

Δελτίο τύπου

Δείτε σχετικό βίντεο: