Γιώργου Βλάχου Ι Ομιλία για τον Προϋπολογισμό του 2023

 - OnCamera.gr

Γ. Βλάχος για τον Προϋπολογισμό του ‘23: «Συγχαίρω την πολιτική ηγεσία και τον κ. Σταϊκούρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης»

Με αφορμή τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο κύρωσης του Προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος του 2023, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γεώργιος Βλάχος -μεταξύ άλλων- είπε τα εξής:

«Θα ψηφίσω τον Προϋπολογισμό του 2023, που κατέθεσε η Κυβέρνηση και συγχρόνως θέλω να συγχαρώ την πολιτική ηγεσία και προσωπικά τον Υπουργό, Χρήστο Σταϊκούρα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που έφερε η πανδημία και η ενεργειακή κρίση.

Και όλα αυτά, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την ελληνική Κοινωνία και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Οι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν την προσπάθεια και απαντούν στις μετρήσεις με διψήφια διαφορά, καθώς θεωρούν καλύτερη να διαχειριστεί τα θέματα της οικονομίας, τη ΝΔ.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στο αποτέλεσμα των εκλογών, διότι είναι λογικό κανείς να μην θέλει να ρισκάρει το μέλλον της πατρίδας και της οικογένειας του».

Ακολουθεί ολόκληρη την ομιλία: