Η Έλενα Ράπτη, μίλησε στη συζήτηση με θέμα: «Το δικαίωμα να είσαι παιδί»

 - OnCamera.gr

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μίλησε στη συζήτηση με θέμα: «Το δικαίωμα να είσαι παιδί», που συνδιοργάνωσαν οι Γραμματείες Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Μίλησε επίσης ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας.

Η Βουλευτής παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση καθώς και το πρόγραμμα «1 στα 5» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που στοχεύει στην ενημέρωση και ενδυνάμωση των παιδιών, μέσα από απλούς κανόνες αυτοπροστασίας.

Την εκδήλωση συντόνισε η Αναπληρώτρια Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν η Πρόεδρος ΕΒΕΑ κ. Σοφία Εφραίμογλου Κουνενάκη, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ν.Δ κ. Μαρία Νάτσιου και η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων Ν.Δ. κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου.