Με ευλάβεια και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, εορτάστηκε η τοπική γιορτή της Αναλήψεως του Κυρίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, εορτάστηκε στον Δήμο Βριλησσίων η μεγάλη τοπική γιορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, το διήμερο 24 και 25 Μαΐου.
Ο εορτασμός κορυφώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου, με την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Επίσκοπος Ευρίπου Χρυσόστομος.
Ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Αναλήψεως του Κυρίου στους δρόμους της πόλης, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Αμέσως μετά τη λιτανεία και σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί στην Πλατεία Ανάληψης, όπου χόρεψαν τα τμήματα Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων “ΠΥΡΡΟΣ”, της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων, του Συλλόγου Ποντίων Βριλησσίων “ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ” καθώς και τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του ΠΑΟΔΗΒ.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης δήλωσε: «Στη μεγάλη θρησκευτική εορτή για την πόλη μας βρισκόμαστε όλοι εδώ, με συναισθήματα σεβασμού και τιμής. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των συλλόγων που συμμετείχαν και πλαισίωσαν με το χορό και τη ζωντάνια τους την εκδήλωση. Χρόνια πολλά σε όλους τους Βριλησσιώτες και τις οικογένειές τους».