Αήττητος Σπάτων – Φωστήρας Αθηνών 1-0

||

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και ο Βαγγέλης Τσιώλης βρήκε όπως φαίνεται τον τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο και άλλαξε καθολικά την εικόνα της ομάδας του.

Ένας καταπληκτικός Αήττητος, αλλαγμένος ως προς την εικόνα του 1ου ημιχρόνου, όχι ότι ήταν κακός απλά ίσως το όνομα του αντιπάλου να είχε κάπως επηρεάσει τους παίκτες.
Το πρώτο ημίχρονο ο Φωστήρας είχε τον πρώτο λόγο και έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά η ο Στεφανίδης αρνήθηκε η ή αστοχία τους δεν έφερε καρπούς. Ο Αήττητος από την άλλη έπαιξε με αντεπιθέσεις το πρώτο ημίωρο και μετά κατέβασε την μπάλα παίζοντας πιο ορθολογικά.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ και στο δεύτερο βγήκε μια ομάδα και αυτή ήταν ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ.

Με παίκτες μηχανάκια να τρέχουν παντού, να μαρκάρουν στενά δύο κάτι τρεις τον αντίπαλο, να μη αφήνουν την μπάλα από τα μάτια τους και τους αντιπάλους χωρίς ανάσα.

Σίγουρα για άλλη μια φορά ο Κόουτς, ο Βαγγέλης Τσιώλης, παίρνει άριστα με το τέλειο κοουτσάρισμα του και δεν κάθισε ούτε ένα λεπτό σε ησυχία δίνοντας οδηγίες σε όλους.
Από την άλλη αυτά τ παιδιά έδειξαν ότι αξίζουν πολλά παρ όλα που είναι σε μικρή ηλικία, έχουν ψυχικές δυνάμεις αλλά και τεχνική κατάρτιση.

Για την ιστορία αφού οι περισσότεροι είδατε τον αγώνα live μέσα από το κανάλι στο YOUTUBE μέσα από το ΑΗΤΤΗΤΟΣ TV LIVE,
το σκορ άνοιξε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Αρις Πρέντι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κατσέρης.

Ο Αήττητος του δεύτερου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα με τους Ταμπάκη και Κατσέρη ειδικά με τον Κατσέρη που έχασε ευκαιρίες, στο : 50′, 69′, 71′,αλλα και με τον Δακτυλίδη που είχε ένα καλό σουτ προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου, και ο Ταμπάκης στο : 54` & 57` ενώ νωρίτερα ο Πλαβούκος στο 53′.

Απο τον Φωστήρα ευκαιρίες είχαν οι :
Μπελέρης στο 15′, 44′ Αλεξίου σε κενή εστία και στο 46′ όταν ο Στεφανίδης είπε Όχι.

Οι Συνθέσεις των ομάδων :

Αήττητος Σπάτων (Ευάγγελος Τσιώλης)
Στεφανίδης, Ελευθεριάδης 66′ Ντουσάι), Γκρόσιος, Σπίντζος, Μεγαλοοικονόμου, Στυλιανόπουλος, Ταμπάκης (80′ Σερέπας), Δαχτυλίδης, Πρέντι Άρις, Πλαβούκος, Χοτζάϊ (30′ Κατσέρης).

Φωστήρας Αθηνών : ( Πάρης Ανδράλας)
Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Ντούνιας (46′ Κουλούρης), Μπελέρης, Πίσσας( 63` Παληγιώργος), Χρήστου (74′ Σερβές), Μαρίνου, Μπερνιδάκης.