Αήττητος Σπάτων: Με Τσιώλη στον πάγκο και την νέα σεζόν

|| - OnCamera.gr
|| - OnCamera.gr

Ο Αήττητος Σπάτων ανανέωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Βαγγέλη Τσιώλη, ενώ επισημοποίησε και την ανανέωση των παικτών Πλαβούκο και Στεφανίδη.

Η ανακοίνωση

“Ο Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Τσιώλη.

Ο κόουτς συμφώνησε με την διοίκηση να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τη νέα σεζόν μετά την εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών την περσινή χρονιά και την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Βαγγέλης Τσιώλης

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Αήττητου Σπάτων και τον κ. Κουκά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξανε στο πρόσωπό μου να είμαι εγώ προπονητής και την νέα σεζόν .
Θεωρώ πως τη χρονιά που πέρασε δουλέψαμε όλοι σκληρά και πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει.
Μέσα από αυτή την προσπάθεια αναπτύξαμε ισχυρούς δεσμούς με τον ιδιοκτήτη και για μένα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνω.
Είναι σημαντικό για έναν προπονητή να ξεκινάει στην ομάδα που τελείωσε τη χρονιά. Μπορει να σχεδιάσει , να οργανώσει και να αξιολογήσει καλύτερα την επόμενη μέρα.
Τέλος θέλω να αναφέρω πως αν και δεν είμαι από τα Σπάτα δέθηκα και αγάπησα τον σύλλογο ..και ειμαι σίγουρος πως μαζί με τους συνεργάτες μου και τους παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα ξανα τους στόχους της».

Στο τεχνικό team συνεχίζουν και ο Γιώργος Γκιόκας (γυμναστής) και ο Βασίλης Παπαδόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ανανέωσαν Πλαβούκος – Στεφανίδης

Ο Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Παναγιώτη Πλαβούκο και Γρηγόρη Στεφανίδη! Τόσο ο 26χρονος μεσοεπιθετικός όσο και ο 23χρονος πορτιέρο αποτέλεσαν βασικά στελέχη στην περσινή εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας στον 6ο όμιλο της Γ´ Εθνικής.