Δ. Ράπτη:«Είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές!»

Ράπτη

Δυναμική, αποφασισμένη, με πηγαίο λόγο, αυθεντικότητα και αυθορμητισμό, εμφανίστηκε η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη, στην προεκλογική συνέντευξη εφ όλης της ύλης, που παραχώρησε στο On Camera και τη Βιργινία Μάρκου.

Ένα από τα δυνατά της «χαρτιά» όπως παραδέχτηκε η ίδια, είναι το γεγονός ότι, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο έχει ανοιχτό το τηλέφωνό της, με την ίδια να βρίσκεται ανα πάσα στιγμή, στη διάθεση των συμπολιτών της.

Με τη θεσμική ιδιότητα της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαρωνικού, από το 2019 είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τα ζητήματα που «τρέχουν» στην περιοχή της, συν του ότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Καλύβια.

Ράπτη

Η κα Ράπτη σχολίασε την «ιδιότυπη» προεκλογική κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στον παραλιακό Δήμο, μετά την αποχώρηση του τ. Δημάρχου κ. Πέτρου Φιλίππου, απαντώντας σ’ ερωτήματα, όπως: Πώς θ’ αξιολογούσατε την παρούσα δημοτική θητεία που οδεύει στο τέλος; Βάσει ποιου προγράμματος θα πορευτείτε εφόσον εκλεγείτε δήμαρχος; Έχετε εντοπίσει ακριβώς, πού «πονάει» η κάθε Κοινότητα του Δήμου σας; Είστε αποφασισμένη να φτάσετε στον τερματισμό της εκλογικής κούρσας, ως Παράταξη κι επικεφαλής; Πόσο η βιωματική σας εμπειρία, ως ένα παιδί που μεγάλωσε σε πολιτικό/αυτοδιοικητικό Περιβάλλον, έχει διαμορφώσει την προσωπικότητά σας;

Το συγκοινωνιακό (έλλειψη διαδημοτικής και όχι μόνο) είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα, για τον ενιαίο Σαρωνικό, σύμφωνα με την υποψήφια Δήμαρχο, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν βρέθηκαν μελέτες στα συρτάρια του Δήμου το 2019 ούτε παρέλαβαν δρομολογημένα έργα, προκειμένου να τα ολοκληρώσουν, με αποτέλεσμα να επικρατεί στασιμότητα, αφού θα χρειαστεί να περάσει ένα ικανό διάστημα μέχρι να αρχίσει η υλοποίηση των όσων σχεδιάστηκαν στην παρούσα θητεία.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ