Δήμος Σαρωνικού: Επείγουσα έκκληση για αίμα

Δήμος Σαρωνικού: Επείγουσα έκκληση για αίμα

Δήμος Σαρωνικού: Επείγουσα έκκληση για αίμα

Δήμος Σαρωνικού: Επείγουσα έκκληση για αίμα – Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνει ο Δήμος Σαρωνικού για τον 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Λεωφόρο Σουνίου και ακρωτηριάστηκε, παραμονή Χριστουγέννων.

Η ομάδα αίματος είναι μηδέν αρνητικό. Ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, επισημαίνοντας ότι «επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ». Ο δήμαρχος, συγκεκριμένα, έγραψε:

«SOS – SOS

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος

Για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0-)ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Μιχ. Πρίφτης. Ευχαριστούμε πολύ! (Παρακαλώ διαδώστε την ανακοίνωση)».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…