Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Εορτασμός 25ης Μαρτίου 2021

|| - OnCamera.gr
Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημερινή ημέρα και παρευρέθηκε στο κέντρο της Ραφήνας για τη κατάθεση στεφάνου η οποία και πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία ακόμη μερικών επισήμων όπως η Κατερίνα Γκικάκη Διευθύνουσα Σύμβουλος Ο.Λ.Ρ, ο Μιχάλης Γκολεμάς Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ραφήνας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Σπύρος Χρυσοφώτης καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών, Γιώργος Κικής.
Τέλος, η Εύη Γκατσοπούλου Πρόεδρος του Λυκείου Ελλ. Ραφήνας καθώς και ο Πρόεδρος των Κρητών Δημήτρης Κατσουλάκης
Ο Ευάγγελος Μπουρνούς ανέφερε:
 
«Από την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Εθνομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης. Mε την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ, μαζί με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας, Μιχάλη Γκολεμά, όλη την οικογένεια της Ραφήνας και του Πικερμίου.
Σαν σήμερα, 200 χρόνια πριν, οι Έλληνες ξεκίνησαν τον μεγάλο αγώνα για την Ελευθερία, την Τιμή και τη Σωτηρία του Έθνους. Και βγήκαν νικητές…
Σήμερα, γιορτάζει η Χριστιανοσύνη τα ευχάριστα μαντάτα στη Θεοτόκο Μητέρα για τον ερχομό του Θεανθρώπου Σωτήρα.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να πάρουμε δύναμη από την πίστη και παράδειγμα από τη δόξα των προγόνων μας.
Με ενότητα και αποφασιστικότητα, θα βγούμε και πάλι νικητές στον αγώνα που δίνει η πατρίδα μας.
Χρόνια πολλά, Ελλάδα, χρόνια πολλά, Έλληνες. Τις σημαίες ψηλά»!
 
και σχετικά με την ονομαστική του γιορτή ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν, δηλώνοντας: 
 
«Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας επί τη ονομαστική μου εορτή.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το συγκινητικό σας ενδιαφέρον την περίοδο της προσωπικής και οικογενειακής μου δοκιμασίας. Η αγάπη σας μου έδωσε δύναμη.
Χρόνια πολλά σε όσες και όσους συνεορτάζουν, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για τη μεγάλη ημέρα της Πατρίδας και του Χριστιανισμού»