Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Προσεισμικός έλεγχος κτιρίων & εκπαίδευση μαθητών

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τη πρόταση του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου σχετικά με τον προσεισμικό έλεγχο δημοτικών κτιρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξίσου σπουδαία είναι και η εκπαίδευση των μαθητών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μιας και κρίθηκε αναγκαίο να ενταχθεί και εκείνη εντός του προγράμματος ”Αντώνης Τρίτσης”. Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμο Ραφήνας  – Πικερμίου:
Εγκρίθηκε και επισήμως από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόταση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και το τεχνικό δελτίο για την πράξη ένταξης στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” που αφορά στον προσεισμικό έλεγχο και των 42 δημοτικών κτιρίων στα διοικητικά όρια του Δήμου.
Η πρόταση και τα τεχνικά δελτία είχαν υποβληθεί το Νοέμβριο του 2020 κάνοντας το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου έναν από τους 9 σε όλη την Ελλάδα που η πρότασή και το τεχνικό τους δελτίο εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Στο πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνεται και εκπαιδευτικό διαδικασία, εγκεκριμένη από τον ΟΑΣΠ, για τη συμπεριφορά των μαθητών σε περίπτωση σεισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.