Ελισάβετ Σμυρλή – Τα Παιδικά Χρόνια, Οι Εκλογές και οι “καυτές” συζητήσεις!

Την Ελισάβετ Σμυρλή, υποψήφια δημοτική σύμβουλο του Ανδρέα Βασιλόπουλου υποδέχτηκε ο παρουσιαστής Παναγιώτης Καλαμπόκης στην εκπομπή “Who is Who” του OnCamera.gr.

Η Ελισάβετ Σμυρλή μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Νέα Ιωνία. Και απο το 2010 που ζει στη Διώνη, αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της περιοχής, όπου το καλοκαίρι τρέμουν τις φωτιες και το χειμώνα τα χιόνια. Αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα με την “ασφάλεια” που υπάρχει στη περιοχή και μοιράστηκε μαζί μας μια απίστευτη εμπειρία: την κλοπή της τσάντας της μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της.

Εκτός από την διασκεδαστική προσέγγιση, η Ελισάβετ αφιέρωσε χρόνο για να αναδείξει και τα πιο σοβαρά ζητήματα. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου, επεσήμανε το πρόβλημα της δημοτικής συγκοινωνίας στην περιοχή της. Εκφράζοντας την ανησυχία της για την απομόνωση των νέων ανθρώπων, η Ελισάβετ εξέφρασε την επιθυμία της να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης, εάν εκλεγεί.

Τονίζοντας την εμπιστοσύνη που της εμπνέει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, ανέδειξε την σοβαρότητα και την αφοσίωσή του στο στόχο του που δεν είναι άλλος απο την ανάπτυξη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.