Ν. Σκλαβενίτης: «Προτεραιότητά μας, η ασφάλεια των κατοίκων»

Νίκος Σκλαβενίτης

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Σκλαβενίτης, με τη «Δύναμη Ανάπτυξης» του υποψήφιου Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, καλεσμένος στην εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» του OnCamera.gr με τη Βιργινίας Μάρκου, μιλάει για ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.
Ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος ο κ. Σκλαβενίτης, επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται αγανακτισμένος «από την επικινδυνότητα των δρόμων» γεγονός που αποδείχτηκε με δραματικό τρόπο στις πυρκαγιές του 2018.

Σκλαβενίτης

Στην ολιγόλεπτη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου, αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην αντιμετώπιση, τόσο του αρμόδιου Αντιδημάρχου όσο και του Δημάρχου στα αγωνιώδη αιτήματα Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων της περιοχής, αναφορικά με την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών, καθώς και στην αντίστοιχη αντίδραση του κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Επίσης, ο κ. Νίκος Σκλαβενίτης γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να εμπιστευτεί και ν’ ακολουθήσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο, απαντώντας παράλληλα, στον τρόπο που αντιμετωπίζει ο κοινωνικός του περίγυρος την απόφασή του να πολιτευτεί.