Α. Πρόγιου: «Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην ανατροπή»

Πρόγιου

Η κα Αθηνά Πρόγιου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης» του υποψήφιου Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, παραχώρησε ολιγόλεπτη συνέντευξη στην εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» του OnCamera.gr με τη Βιργινία Μάρκου.

Στην τρέχουσα θητεία, η κα Πρόγιου ασκεί τα καθήκοντά της, ως Κοινοτική Σύμβουλος Πικερμίου, ενώ οι σπουδές και το αντικείμενο της δουλειάς της, σχετίζονται με το Περιβάλλον.

Πρόγιου

«Δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο! Η δουλειά μου είναι πολύ απαιτητική, εργάζομαι ατέλειωτες ώρες -πολλές φορές και τα Σαββατοκύριακα- φροντίζοντας παράλληλα, την οικογένειά μου! Η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά, είναι συνειδητή επιλογή, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς νιώθω βαθιά την ευθύνη να συμβάλλουμε όπως μπορούμε, στην ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος» δηλώνει η κα Πρόγιου, τονίζοντας μάλιστα, πως «αν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση, η πόλη μας θα καταστραφεί και η ζωή μας θα γίνει ανυπόφορη! Σε κείνη την περίπτωση, καλύτερα να τα μαζεύαμε και να πηγαίναμε αλλού να ζούσαμε…».

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο, να περιγράφει τον λόγο που την ώθησε να εμπλακεί στα κοινά, τη… σοκαριστική απάντηση του Ευάγγελου Μπουρνούς όταν του είχε θέσει υπόψη ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς και την «ταύτιση απόψεων, ιδεών και νοοτροπίας» που διαπίστωσε, όταν γνωρίστηκαν με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, μετά τις τελευταίες εκλογές του 2019.

Η Δύναμη Ανάπτυξης φέρνει στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου νέο τρόπο διοίκησης. Δίπλα και όχι απέναντι στους πολίτες. Με συνεργασία και όχι αιφνιδιαστικές εκπλήξεις στην καθημερινότητα. Με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι προσχηματικά έργα και εξαγγελίες. Με σεβασμό τις ανάγκες και τις προτάσεις των πολιτών και όχι απαξιωτικά σχόλια και αδιαφορία.
Η απρόσμενη ανταπόκριση του κόσμου φανερώνει τη μεγάλη ανάγκη για αλλαγή διοίκησης και μας γεμίζει ευθύνη για προτάσεις και δεσμεύσεις, σωστά μελετημένες και εφαρμόσιμες από το πρώτο κιόλας εξάμηνο που θα αναλάβουμε τη δημοτική διοίκηση Ραφήνας Πικερμίου.