Ανδρέας Καραντζάς: «Για μία θέση πάρκινγκ στη Ραφήνα….»

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Δύναμη Ανάπτυξης» ο κ. Ανδρέας Καραντζάς, ο οποίος παρακολουθώντας εκ του μακρόθεν την πολιτική δραστηριότητα του κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου το 2019 και χωρίς να τον γνωρίζει προσωπικά, τον είχε ψηφίσει, επιθυμώντας να τον έβλεπε Δήμαρχο.

«Πιστεύω πολύ στον φίλο κι επικεφαλής της Παραταξής μας, Ανδρέα Βασιλόπουλο και θεωρώ ότι είναι ο μόνος που θα πάει τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου μπροστά! Η απογοήτευσή μου, από την εξέλιξη της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, δεν κατάφερε να με παροπλίσει, αντιθέτως ενίσχυσε την απόφασή μου, να δραστηριοποιηθώ και ο ίδιος, προκειμένου να βοηθήσω στην εκλογή του» αναφέρει στη συνέντευξή του, ο κ. Καραντζάς, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Καραντζάς

Η μόνιμη κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της Ραφήνας και η δυσκολία εύρεσης θέσης πάρκινγκ, αποτελεί για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο μόνιμο… πονοκέφαλο κι εκτιμά ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα «διώχνει» τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες, προς όμορους Δήμους, σημειώνοντας τα εξής: «Εάν δεν μπορείς να παρκάρεις για να πιεις έναν καφέ, να φας ένα παγωτό, να επισκεφτείς έναν γιατρό ή να ψωνίσεις σε ένα εμπορικό κατάστημα, είναι αυτονόητο ότι θα προτιμήσεις άλλες πόλεις και άλλες αγορές. Με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο έχουμε αναλύσει κι επεξεργαστεί το πρόβλημα και είμαι σίγουρος πως όταν αναλάβουμε, θα δώσουμε λύσεις».

Η Δύναμη Ανάπτυξης φέρνει στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου νέο τρόπο διοίκησης. Δίπλα και όχι απέναντι στους πολίτες. Με συνεργασία και όχι αιφνιδιαστικές εκπλήξεις στην καθημερινότητα. Με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι προσχηματικά έργα και εξαγγελίες. Με σεβασμό τις ανάγκες και τις προτάσεις των πολιτών και όχι απαξιωτικά σχόλια και αδιαφορία.

Η απρόσμενη ανταπόκριση του κόσμου φανερώνει τη μεγάλη ανάγκη για αλλαγή διοίκησης και μας γεμίζει ευθύνη για προτάσεις και δεσμεύσεις, σωστά μελετημένες και εφαρμόσιμες από το πρώτο κιόλας εξάμηνο που θα αναλάβουμε τη δημοτική διοίκηση Ραφήνας Πικερμίου.