Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκδήλωση με θέμα: «Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες»

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκδήλωση με θέμα: «Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες» – Στην εκδήλωση με θέμα “Η εναλλακτική διαχείριση απορριμμάτων στις τοπικές κοινωνίες” παρευρέθηκε χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, μαζί με τους υπ. δημοτικούς συμβούλους της “Δύναμης Ανάπτυξης” Φίλιππο Τζουμέρκα, Σάββα Ιωαννίδη, Δημήτρη Ζώγκα και Κυριάκο Μαϊόπουλο.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Βουτζά «Η Πρόοδος», ο Αθλητικός Σύλλογος Ν. Βουτζά “Η Πρόοδος” και το Δίκτυο Πολιτών και Φορέων από τον Βαρνάβα έως τον Βουτζά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έκανε σαφές ότι ορισμένοι Δήμοι τα έχουν καταφέρει.

εκδήλωση
image 29


Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «η σύγκριση μεταξύ των συστημάτων διαχείρισης απορριμμάτων του δικού μας δήμου και του ΒΒΒ είναι αποκαρδιωτική.»
Δυστυχώς ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου για μια ακόμη φορά ήταν απών και δεν άκουσε τους κατοίκους του Νέο Βουτζά, ενω δύο αντιδήμαρχοι που παραβρέθηκαν δεν παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και ούτε ζήτησαν το λόγο για να αναφερθούν σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων. Άραγε γιατί;
Εμείς στη «Δύναμη Ανάπτυξης», πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο αγώνας για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένας συλλογικός και μας αφορά όλους.

Στο τέλος, τόνισε «Αναγνωρίζουμε τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης και δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε αποτελεσματικές και βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες του δήμου μας.»

εκδήλωση
image 30