Ο υπόδικος Ε.Μπουρνούς δεν δείχνει μεταμέλεια για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

φονική πυρκαγιά - OnCamera.gr

Στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr, o Jason Carow, κάτοικος του Νέου Βουτζά και πυρόπληκτος από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018, αναφέρετε σε όσα συνέβησαν εκείνη τη δραματική ημέρα και ποια ενέργεια του τον κράτησε ζωντανό.

Τονίζει την αδιαφορία του Δήμου εδώ και 4 χρόνια για την επίλυση των προβλημάτων των πληγέντων μιλάει για το πότε άλλαξαν οι καλές σχέσεις που είχε με τον Δήμο και τον Δήμαρχο. Ευχαριστεί προσωπικά τον πατέρα Νικόλαο του Ι.Ν Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας , ο οποίος στάθηκε δίπλα στους πυρόπληκτους.

φονική πυρκαγιά - OnCamera.gr

Οι φοβερές ελλείψεις, η «κακή» διαχείριση και η αδιαφορία της σημερινής διοίκησης του Δήμου ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί με τα κοινά. Δηλώνει μετά λόγω γνώσεως ότι κονδύλια που διατέθηκαν για την αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής διατέθηκαν για έργα σε άλλες περιοχές.

Κατηγορεί την παράταξη Μπουρνούς πως συμπεριφέρθηκε άσχημα στους πυρόπληκτους και δηλώνει δημόσια πως έχει στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό που δείχνει την ασέβεια τους προς τους πυρόπληκτους.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, μας αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να συνταχθεί με τον υπ. Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο.

φονική πυρκαγιά - OnCamera.gr