Ν. Ψαρρός “Η αδιαφάνεια το χαρακτηριστικό της διοίκησης Ε.Μπουρνούς” – Video

Ψαρρός
Ψαρρός

Ο Νίκος Ψαρρός, Θεολόγος και Δικηγόρος με πλούσια επαγγελματική δράση στο
βιογραφικό του, μιλάει για όλους και για όλα, στην εκπομπή «Αντικριστά» του OnCamera.gr και στην
Φωτεινή Νάσσου.

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη του Ανδρέα Βασιλόπουλου «Δύναμη Ανάπτυξης». Όπως αναφέρει στην εκπομπή, συντάσσεται με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο καθώς είναι οργανωτικός, μεθοδικός, ακούει τους συνεργάτες του, ακούει τα προβλήματα και προσπαθεί από τον βαθμό που μπορεί σαν αντιπολίτευση να δώσει λύσεις. Θεωρεί πως θα είναι ένας πολύ καλός Δήμαρχος για τον τόπο αυτό εφόσον οι Δημότες τοον επιλέξουν και τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους. Θεωρεί πως το μεγαλύτερο ζήτημα στο Δήμο είναι η έλλειψη διαφάνειας.

Ο Νίκος Ψαρρός, με τον χειμαρρώδη λόγο του, αναφέρεται στο έλλειμμα ενημέρωσης που υπάρχει καθώς η δημοτική αρχή αφήνει στο σκοτάδι τους δημότες. Τονίζει πως δεν υπάρχουν έργα υποδομής στο Δήμο άξια αναφοράς, πέρα από τα έργα της Κεντρικής Διοίκησης και καλεί όποιον έχει διαφορετική άποψη να παρουσιάσει έργα που έγιναν επι θητείας Μπουρνούς.

Ψαρρός

“Η αντιπολίτευση υπάρχει για τα μάτια του κόσμου, γιατί ο νόμος ορίζει πως πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση, καθώς η γνώμη της εκάστοτε αντιπολίτευσης δεν προσμετράται από τον Ε. Μπουρνούς” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ν. Ψαρρός, παρουσιάζοντας τον τρόπο διοίκησης Μπουρνούς.

Κλείνοντας κάνει ένα πρόχειρο απολογισμό, όπου αναφέρει βασικές ελλείψεις στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, όπως είναι η κοινοτική πολιτική, το κοινοτικό ιατρείο, η Δημοτική συγκοινωνία στις αποκεντρωμένες περιοχές του Δήμου, το πρόβλημα της στάθμευσης, την αγανάκτηση των εμπόρων καθώς η δημοτική αρχή έχει αφήσει στη τύχη της την τοπική αγορά.