Απάντηση στον Μπουρνού από την Αθηνά Πρόγιου

ΠΡΟΓΙΟΥ - OnCamera.gr

Απάντηση στην ανάρτηση του Β. Μπουρνούς με τίτλο: «Αναζητούν λόγο ύπαρξης & παραπληροφορούν συστηματικά τους πολίτες» στον ιστότοπο irafina.gr, δίνει η Αθηνά Γ. Πρόγιου και παραθέτει ένα απόσπασμα της συνεδρίασης του Κ.Σ. Πικερμίου στο οποίο όπως φαίνεται ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς αναφέρει – όπως η ίδια επισημαίνει – «ακριβώς τα συγκεκριμένα, για τα οποία την κατηγορεί ότι παραπληροφορεί και διαστρεβλώνει την αλήθεια.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΓΙΟΥ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ«

«Για άλλη μία φορά οι δύσοσμες και σκόπιμα αναληθείς αναρτήσεις του Β. Μπουρνούς χτύπησαν, καταδεικνύοντας το ήθος του αλλά και την σύγχυση στην οποία βρίσκεται.

Ως Κοινοτικός Σύμβουλος Πικερμίου, ως η «κάποια» Αθηνά στην οποία αναφέρεται, απαντώ ότι οι αναφορές μου στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΣ αλλά και στις τοπικές ομάδες δεν περιελάμβαναν παρά μόνο τα λόγια του ως άνω κυρίου για το επίδομα των 600€, τώρα αν αυτά τα ΙΔΙΑ λόγια του τα θεωρεί παραπληροφόρηση και διαστροφή της αλήθειας, τότε μάλλον το πρόβλημά του είναι σοβαρό, και δεν είναι μόνο ζήτημα αξιοπιστίας.

Η εποχή που διέφευγε του δημοσίου ελέγχου, της παραπληροφόρησης και της απόπειρας μετακύλισης δικών του ευθυνών στους αρμόδιους αντιδημάρχους του και στις δημοτικές υπηρεσίες έχει παρέλθει.

Η διαφάνεια και η δημοσιότητα θα ρίχνει συνεχώς φως στις πρακτικές του και θα αποδεικνύει το επίπεδο της καθημερινής απαξίωσης από πλευράς  του όσον αφορά στον τρόπο [μη] αντιμετώπισης των προβλημάτων των δημοτών με τον επιβαλλόμενο σεβασμό.  

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω στη συνέχεια την τοποθέτησή του στο Κ.Σ.:

«Έχουμε ζητήσει από τον ΔΕΔΔΗΕ και μας έστειλε, γιατί όλο το Ντράφι δεν έμεινε χωρίς ρεύμα, στις 2000 το απόγευμα, ποιοι δρόμοι δεν είχαν ρεύμα και  μου έστειλε. Θα δούμε ποιοι κάτοικοι είχαν ρεύμα και δεν είχε καεί το σπίτι τους θα μπορούσαν να μείνουν εκεί. Εφόσον είχαν νερό και ρεύμα δεν θα τους το δώσω» [sic].

Για το θέμα του νερού επίσης, ενώ είχε διακοπεί, αρνήθηκε ότι συνέβη και επίσης υποστήριξε ότι η ατμόσφαιρα ήταν «μια χαρά», και όχι πνιγηρή και ερεθιστική, λόγω των καπνών από την καύση βιομάζας αλλά και άλλων χημικών υλικών, όπως του είπα.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «η διαφορά είναι ότι εγώ αποφασίζω» [sic] κάτι το οποίο είναι ανακριβές, δεδομένου ότι τα χρήματα αυτά δίδονται από την κυβέρνηση με συγκεκριμένους όρους. Τα παραπάνω καταδεικνύουν την έπαρση και την έλλειψη σεβασμού προς τους δημότες και το γεγονός ότι δεν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του ως θεσμού αλλά ως οδηγού σε κοπάδια αμνών.

Το απαξιωτικό ύφος και τα φασιστικού τύπου σχόλια μπορείτε να τα απολαύσετε στο σχετικό video.»

Πατήστε στο παρακάτω link για να δείτε το απόσπασμα:

 - OnCamera.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ