«Παράσταση νίκης» για τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Ανδρέα
Ανδρέα

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής της Δημοτικης Παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», υπ. Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο «Riva Sea View» ένα από τα πιο κεντρικά restaurant – cafe στη Ραφήνα.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, πάντα πρωτοπόρος και αποδεικνύοντας το με πράξεις και όχι με λόγια, βρίσκεται πάλι ένα βήμα μπροστά. Στη «συνάντηση εργασίας» με την ομάδα υποψηφίων της παράταξης του, συζήτησαν τα προβλήματα που πλήττουν τον Δήμο μας χρονια τωρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν προτασεις και λύσεις, με κύριο χαρακτηριστικό τους, τη σαφήνεια και τις διάφανες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθούνται, κάτι που η σημερινή διοίκηση του κ. Μπουρνού δεν κάνει.

Η συγκέντρωση αυτή ήταν ένα ηχηρο μήνυμα όχι μόνο προς την Δημοτική αρχή του κ. Μπουρνους, αλλά και προς όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους, που πιθανόν λιγους μηνες πριν τις Δημοτικες εκλογες θυμηθούν να θεσουν την υποψηφιότητα τους για την καρέκλα του δημάρχου.

Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος «Κανένας δεν περισσεύει . Όλοι μαζί να θέσουμε τα θεμέλια για τον αυριανό δήμο που όλοι θέλουμε, σύγχρονο, παραγωγικό και ισοδύναμο της εποχής που βιώνουμε».