Ο Μάκης Βορίδης στη Διώνη. Εκτός θέματος οι συζητήσεις από πλευράς Μπουρνούς

Στις 3 Αυγούστου ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης επισκέφτηκε το γήπεδο της Διώνης, προσκεκλημένος του προέδρου του ομώνυμου συλλόγου. Παρότι η θεσμική παρουσία ενός Υπουργού στην πυρόπληκτη περιοχή μας αποτελεί γεγονός που από μόνο του θα προσελκούσε πλήθος κατοίκων, εν τούτοις παρεβρέθηκαν λίγα άτομα κι αυτά από το στενό περιβάλλον Μπουρνούς.

Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το περιεχόμενο της επίσκεψης περιορίστηκε στο ζήτημα της οδοποιίας στην Άνω Διώνη. Είναι η τρίτη κατά σειρά προεκλογική περίοδος (2014, 2019 κι 2022) όπου ο κ. Μπουρνούς υπόσχεται κατασκευή δρόμων στην Άνω Διώνη και εκμεταλλεύεται Κυβερνητικές παρουσίες.

Συντασσόμαστε με τη δυσαρέσκεια πολλών συμπολιτών μας, για το ότι μετά από μία τόσο καταστροφική πυρκαγιά η μεθόδευση θεσμικών επισκέψεων δεν πρέπει να γίνεται εν κρυπτώ σε στενό κύκλο υποστηρικτών του Δημάρχου για την συγκάλυψη των ευθυνών του και ασφαλώς χωρίς να επικεντρώνεται στην αποκατάσταση των ζημιών στο Ντράφι και στην Άνω Διώνη και στην βελτίωση της καθημερινότητας στις πυρόπληκτες περιοχές.

Οι γνωστές μεθοδεύσεις του κ. Μπουρνούς είναι πλέον εμφανείς στους πάντες και κυρίως στους κατοίκους των οικισμών που επλήγησαν από την προκλητική ανεπάρκεια του.