Τροποποίηση διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 310 λόγω εργασιών αποκατάστασης ύδρευσης στο Κόκκινο Λιμανάκι – Απαγόρευση διέλευσης οχημάτων

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του ΟΑΣΑ ΑΕ από αύριο Πέμπτη 27/7 έως την Παρασκευή 29/7 τροποποιείται μερικώς η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμή 310 “ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-ΡΑΦΗΝΑ-ΜΑΤΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ” λόγω εργασιών ύδρευσης στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 23ης Ιουλίου 2018».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της οδού Δημοκρατίας στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι από τις 27/7/22 έως και τις 29/7/22 και για τις ώρες από 9.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ. (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1)

Σύμφωνα με την απόφαση του ΟΑΣΑ η διαδρομή της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 310 «ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ» τροποποιείται ως εξής από Ραφήνα προς Μαραθώνα (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2):

• Από Φλέμινγκ, δεξιά Δημοκρατίας, κυκλικά τον κόμβο στη συμβολή με την οδό Εθν. Αντιστάσεως (πριν το Κόκκινο λιμανάκι), δεξιά Ίλιδος, συνέχεια Αργιθέας, συνέχεια Μεγ.Αλεξάνδρου, δεξιά Λ. Μαραθώνος, δεξιά Κυανής Ακτής, αριστερά Λ. Ποσειδώνος, συνέχεια ως έχει.

• Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες

Επίσης μόνο για αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου και την Πέμπτη 28 Ιουλίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οποιουδήποτε τροχοφόρου στο τέλος της οδού Δημοκρατίας (από οδό Νάξου έως Πανορμιτών Τήνου) δηλαδή μέχρι πριν από την οδό της Αργυράς Ακτής στην αρχή της Λεωφ. Ποσειδώνος της Νέας Μάκρης. (ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1)