Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Είναι ντροπή για όλους εμάς τους πολίτες, ότι ο Δήμος “βούτηξε” μία πινακίδα από τον ΟΛΡ. Να ζητήσει συγνώμη δημόσια»

 - OnCamera.gr

«Η κατρακύλα του κ. Μπουρνούς (για να δανειστώ από εκείνον έναν πρόσφατο χαρακτηρισμό) δεν έχει τελειωμό. Βήμα-βήμα αποκαλύπτεται μία αναξιοπρεπής και καταδικαστέα πράξη, ότι δηλαδή ο Δήμος μας «βούτηξε» μία πινακίδα από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και την έβαλε στο βουνό. Ο Δήμαρχος αρκέστηκε να απολογηθεί στους δημοτικούς συμβούλους λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε η πινακίδα του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας στο βουνό. Βέβαια κανείς δεν πίστεψε τον Δήμαρχο διότι όλοι γνωρίζουμε ότι ελέγχει τα στελέχη της ομάδας του για την παραμικρή τους κίνηση. 

Σε απάντησή του προς εμένα μόλις μία μέρα πριν, είχε περήφανα πει ότι ο Δήμος τοποθέτησε σήμανση και περίφραξη στους καταρράκτες, που με επιτόπιο έλεγχο από συνεργάτη μας, αποδείχθηκε ότι έγραφε «Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας» και όχι «Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, λοιπόν, ότι ο Δήμος μας πήρε ενεργητικά την πινακίδα από το λιμάνι και την πήγε στο βουνό.

Περιμένω με ενδιαφέρον την επίσημη αντίδραση της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, γιατί ανεξαρτήτως της αξίας της πινακίδας, οφείλει να πάρει θέση στην αφαίρεση περιουσιακού του στοιχείου από τρίτους. Απαιτώ επίσης από τον κ. Μπουρνούς άλλη μία (ειλικρινή αυτή τη φορά) προσπάθεια απάντησης που να δικαιολογεί την πράξη αυτή, όπως και μία δημόσια συγνώμη προς τους πολίτες που έχει εκθέσει με τις πράξεις του.»

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ