Αθλητική Ένωση Πικερμίου : Αποχωρούν τέσσερις παίκτες – Συνεχίζει με Πουλίδη

||

«Η ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κυριάκο Πουλίδη καθώς και του team manager Νίκου Παπαδέα.

Η επιτυχημένη συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια και οι συνεχόμενοι άνοδοι του Αντρικού τμήματος με αποκορύφωμα την φετινή άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσουμε μαζί.
Τους ευχόμαστε για ακόμα μια χρονιά καλή επιτυχία !!!
Αποδέσμευση παικτών
Σε συνέχεια και στα πλαίσια του φετινού προγραμματισμού και λόγω των ειδικών συνθηκών που θα επικρατήσουν ανακοινώνουμε την αποδέσμευση των αθλητών Παπαποστόλου, Μαρκομιχάλη, Χρονόπουλου και Κρητικού.
Τους ευχαριστούμε πολύ για την φετινή τους παρουσία στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επόμενες επιλογές τους».

Ακολουθεί το 1ο δελτίο τύπου της Αθλητικής Ένωσης Πικερμίου:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

”Σας ενημερώνουμε ότι έγινε δεκτή η ενοποίηση των δυο αθλητικών σωματείων του Πικερμίου από την πλειοψηφία των μελών λαμβάνοντας ιστορικές αποφάσεις στις γενικές τους συνελεύσεις . Τα μέλη του Α.Ο. Πικερμίου Αετός και του Α.Ο. Πικερμίου αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της περιοχής και της κοινωνίας αλλά και τις σύγχρονης αθλητικής παιδείας και εκμάθησης, αποφάσισαν την δημιουργία του συλλόγου με την επωνυμία Αθλητική Ένωση Πικερμίου.

Ο νεοδημιουργηθείς σύλλογος Αθλητική Ένωση Πικερμίου θα απαρτίζεται από τριακόσιους και πλέον αθλητές και θα δραστηριοποιείται στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Για την αθλητική περίοδο 2020-2021 Ναυαρχίδα του συλλόγου είναι το Αντρικό τμήμα μπάσκετ που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ακολουθεί η γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ . Τα αγωνιστικά τμήματα αγοριών θα συμμετέχουν στην Γ’ κατηγορία και στη Β’ οι Κορασίδες. Οι μικρότερες ηλικίες θα αγωνιστούν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Στο ποδόσφαιρο η Αντρική ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, μετά την πρωτοποριακή για την περιοχή μας συνεργασία, με το δίκτυο της ΑΕΚ Development Network η όποια ξεκίνησε πέρσι, θα συνεχιστεί και οι μικροί μας αθλητές θα αγωνιστούν στα αντίστοιχα ηλικιακά τουρνουά και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης.

Γαλάνη Ζαφειρία
Κρίτσαλος Νίκος Nikos Kritsalos
Μπουράνης Αριστείδης Aristeidis Mpouranis
Πανώργιας Γιώργος
Στραφιώτης Γιώργος Giorgos Strafiotis
Χρηστάκης Πέτρος”

Leave a Reply

Your email address will not be published.