Το e-Φεστιβάλ θα μεταδοθεί LIVE από το διαδικτυακό κανάλι oncamera.gr

||| - OnCamera.gr
||| - OnCamera.gr

Φέτος το Φεστιβάλ μεταδίδεται LIVE μέσω του ηλεκτρονικού καναλιού ONCAMERA, καθώς επίσης και μέσω του καναλιού μας στο YOUTUBE.

Όπως όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε, το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με τη μορφή που ξέρουμε και αγαπάμε.
Όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο μπροστά στη δύναμη και τη θέληση των παιδιών. Έτσι δειλά δειλά γεννήθηκε η ιδέα του διαδικτυακού Φεστιβάλ.

Σίγουρα, λόγο της ανασφάλειας που όλοι βιώνουμε, όλοι ήταν διστακτικοί στην αρχή αλλά σιγά σιγά η ανάγκη να ξανασταθούμε στα πόδια μας ήταν δυνατότερη από κάθε άλλη φορά. Μην ξεχνάμε ότι σαν Δήμος και σαν Οδηγοί έχουμε αποδείξει πολύ πρόσφατα πόσο δυνατά και αποτελεσματικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κάθε δυσκολία.

Χαρήκαμε ιδιαίτερα από την ανταπόκριση, για πρώτη φορά, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και του Σώματος Κυπρίων Οδηγών που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.
Τους ευχαριστούμε.

Οπωσδήποτε πρέπει να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου μας κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο που θα μας διέθεσει το στούντιο και όλο το τεχνικό προσωπικό, αφιλοκερδώς, για να μπορέσει να βγει στον αέρα η εκπομπή μας.
Το e-Φεστιβάλ θα μεταδοθεί LIVE στον αέρα το Σάββατο απο τις 6 έως τις 9, καθώς και την ίδια ώρα την Κυριακή.

Δείτε το Επετειακό video 11 χρόνων

Στο πρόγραμμα θα λάβουν μέρος οι:

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι καιι φέτος το άνοιγμα του προγράμματος του Φεστιβάλ θα πραγματοποιήσει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του δήμου μας.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ-ΚΔΑΠ
Οι παιδικοί σταθμοί και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης (το Λιμανάκι) του ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης του Δήμου δείχνουν ένα μικρό κομμάτι από την υπέροχη δουλειά που κάνουν με τα παιδιά σας.

ΑCTIONAID
Η ActionAid από την ίδρυσή της το 1972, δουλεύει για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια κι αδικία, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους και θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ως ενεργοί πολίτες του κόσμου. Είναι μια ανεξάρτητη, διεθνής οργάνωση που δραστηριοποιείται σε 46 χώρες σε όλο τον κόσμο.

GREENPEACE
Το περιβάλλον είναι ζωή και εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές μας πράξεις! Για να μην βλάπτουμε τη ζωή μας-περιβάλλον- η Greenpeace από το 1971 προσπαθεί για τη δημιουργία ενός πράσινου και ειρηνικού κόσμου.

ΣΩΜΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
Ένα απο τα πλεονεκτήματα του διαδικτυακού Φεστιβάλ είναι οτι μασ δίνει την ευκαιρία να συνδεθούμε και με άλλα μέρη του κόσμου Όπως την Κύπρο! Οι φίλοι μας από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών μας έστειλαν ειδικά για το Φεστιβάλ ένα υπέροχο μήνυμα. Θα δείτε μέσα και εικόνες από την περσινή κατασκήνωση μας που έγινε μαζί με την Κύπρο.

ΝΑΥΤΟΔΗΓΟΙ-ΚΛΑΔΟΣ ΟΔΗΓΩΝ
Τα δικά μας τα παιδιά οι Ναυτοδηγοί της Ραφήνας ένιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν με όλους σας τι είναι αυτό που τους κάνει να μην χάνουν συγκέντρωση από τους Οδηγούς.

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ
Το λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας είναι ένας πολύ δραστήριος σύλλογος που μας συνδέει με τις ρίζες μας! Το λύκειο ελληνίδων είναι πολυδιάστατο, είναι χορός, είναι ημιουργηκότητα, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ! Παράδοση όμως είναι και η συμμετοχή του κάθε χρόνο στο Μαθητικό Φεστιβάλ.

ΚΑΛΛΙΣΤΩ
Βασικοί τους Σκοποί είναι Η μελέτη, προστασία και διαχείριση των πληθυσμών και βιοτόπων των μεγάλων σαρκοφάγων, της αρκούδας και του λύκου, και άλλων απειλούμενων ειδών της άγριας πανίδας.

PRAKSIS
Όλοι βέβαια ξέρετε και την PRAKSIS. Η ΜΚΟ PRAKSIS είναι μία ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με τη μορφή μη κερδοσκοπικού σωματείου, που έχει σαν κύριο στόχο τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.

ΣΟΤΟΚΑΝ
Η άθληση είναι σημαντική για όλους και για αυτό πρέπει τα παιδιά μας να ασχολούνται με αυτή σε ότι άθλημα τους αρέσει. Ένα πολύ ενδιαφέρον άθλημα είναι και το ΚΑΡΑΤΕ. Για να δούμε τι μπορούν να μάθουν τα παιδιά μέσα από την Ακαδημία SHOTOKAN Ραφήνας.

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΝΟΥ
Πάρα πολλά χρόνια είναι δίπλα σε μικρούς και μεγάλους με αστείρευτη υπομονή, μεθοδικότητα, όρεξη και χαμόγελο. Δεν είναι άλλη από την Τασούλα Δημοπούλου που μέσα από την ομάδα της «τα Παιδιά του Βουνού» έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών χωρίς ποτέ να κουράζεται.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΚΛΑΔΟΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ
Τα παιδιά στον Οδηγισμό ξεκινάνε από 5 χρόνων και δεν σταματάνε ποτέ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ
Οτι θες να πεις καλό, το λες με μαντινάδα, δίνεις χαρά στους κρητικούς και σ’ όλη την Ελλάδα.

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ
Αναρωτιέστε τι θα κάνουν τα παιδιά σας όταν μεγαλώσουν? Τι επιλογές έχουν? Σίγουρα πολλές Κάποιες από αυτές μας τις δείχνει το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΡΑΦΗΝΑΣ με το πολύ αξιόλογο προσωπικό του και τις ενδιαφέροντες ειδικότητές του.

ΗΕLLO
Ενας απο τους μεγαλύτερους χορηγούς του μαθητικού Φεστιβάλ που σταθερά κάθε χρόνο στηρίζει τις βραδινές συναυλίες! Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών HELLO χρησιμοποιεί τις πλέον καινοτόμες ιδέες του για την εκμάθηση ξένων Γλωσσών.