Αυγουστιάτικο φεγγάρι στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Ο ΔΟΠΑΠ, ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο ΟΛΡ σας προσκαλούν σε μια ιδιαίτερη βραδιά που διοργανώνουν κάτω από το φως του ολόγιομου αυγουστιάτικου φεγγαριού, την Κυριακή 22 του μηνός στις 9 το βράδυ, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
 
Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, οι συνεπέστεροι εκπρόσωποι της σύγχρονης ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, θα πραγματοποιήσουν μια ιδιαίτερη ακουστική μουσική παράσταση, ειδικά αφιερωμένη στο κοινό της αγαπημένης τους Ραφήνας.
Οι δυο δημιουργοί Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, “μεταφράζουν” τον γνώριμο ηλεκτρικό τους ήχο, σε μια αμιγώς ακουστική – κιθαριστική εκδοχή των τραγουδιών τους και αφήνουν την ψυχή των συνθέσεων και των στίχων να συντονιστεί με την ανεξάντλητη θετική τους ενέργεια.
Μια μουσική πρόταση, που οι δυο δημιουργοί γνωρίζουν πολύ καλά να παρουσιάζουν σε υψηλό επίπεδο, με αμέτρητες και πετυχημένες unplugged περιοδείες τους ανά την Ελλάδα, στα πλαίσια επικοινωνίας του Α-μέρους της Τριλογίας τους: “acoustic project” (2015).
Οι Αλέξανδρος και Γιώργος καλούν με τα αληθινότερα συναισθήματα, το κοινό της Ραφήνας, σε μια δίωρη ακουστική παράσταση-έκπληξη, υπό το φως του ομορφότερου καλοκαιρινού φεγγαριού, με αναφορές στις σημαντικότερες στιγμές της 20χρονης πορείας τους, αλλά και πολλές ξεχωριστές ερμηνείες και αφιερώματα σε σημαντικούς συνθέτες και φίλους δημιουργούς.
Μελωδίες, στίχοι και συναισθήματα “ανοιχτά”, ευελπιστούν να ενώσουν τις φωνές καλλιτεχνών και κοινού σαν μια χορωδία, να υψώσουν τα χέρια της παρέας στο ρυθμό, σε μια κερδισμένη μουσική βραδιά!
Μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, η Ρίτα Αντωνοπούλου, με εξαιρετική και συνεπή πορεία, με εκλεκτό και δυναμικό ρεπερτόριο, θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου και του Αλέξανδρου, ως ξεχωριστή και αγαπημένη φίλη καλεσμένη τους!
Θα προσδώσει, όπως κάνει σε κάθε της εμφάνιση, ξεχωριστό σπάνιο χρώμα και φως μέσα από τις ιδιαίτερες ερμηνείες της.
Την βραδιά θα ανοίξει η μπάντα Artιστες, η οποία αποτελείται από παιδιά της Ραφήνας τραγούδι Άρτεμις Μπογιατζή, πιάνο Σία Σκαρπέλη.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με προτροπή από τους συντελεστές της παράστασης για “εναλλακτικό εισιτήριο”, δηλαδή προσφορά από τους θεατές συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, φαρμάκων, και ξηράς τροφής για ζώα, που θα προωθηθούν στους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες πυρκαγιές. (σημ. ΟΧΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ)
 
 
Οι θέσεις ΔΕΝ είναι αριθμημένες 
Οι θεατές θα εξυπηρετούνται κατά σειρά προσέλευσης.
Για την αποφυγή συγχρωτισμού, συνίσταται η έγκυρη προσέλευση στον χώρο.
Πληροφορίες στο 2294026073 και στην Γραμματεία του ΔΟΠΑΠ στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας.
 
Τοποθεσία εκδήλωσης: https://goo.gl/maps/m8vNELzhxZbrTfvc8
Σημαντικές επισημάνσεις ασφαλείας και μέτρα λόγω Covid 19
1. Για την παρακολούθηση της παράστασης, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ από τους θεατές Self test, Rapid Test ή Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.
2. Παρακολούθηση της παράστασης αυστηρά και μόνο από καθήμενους. Απαγορεύεται ρητά η παραμονή ορθίων στον οριοθετημένο με σήμανση χώρο που φιλοξενεί την παράσταση.
3. Ο χώρος που θα διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει την παράσταση θα λειτουργήσει με χωρητικότητα 75%.
4. H χρήση ιατρικής ή μη μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, την παραμονή καθώς και κατά την έξοδο από το χώρο. Συνιστάται η χρήση αντισηπτικού
αλκοολούχου διαλύματος (70%).
5. Δεν διατίθενται αριθμημένα εισιτήρια, η είσοδος στον χώρο καθήμενων θα γίνεται κατά σειρά προσέλευσης.
6. Απαγορεύεται ρητά και αυστηρά η μεταφορά-μετακίνηση καθισμάτων.
7. Οι θεατές υποχρεούται να τηρούν τους εκάστοτε εκ του νόμου και κανονιστικού πλαισίου ισχύοντες κανόνες αποστάσεων, υγιεινής και ασφάλειας καθώς και τυχόν πρόσθετους κανόνες ασφαλείας που ορίζονται από τους διοργανωτές κατά την πρόσβαση, την παραμονή και την αποχώρηση από το χώρο
8. Το προσωπικό στα σημεία εισόδου, βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της παράστασης. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού και των εκπροσώπων των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.