Ράλι ιστορικών αυτοκινήτων: «Σήμα εκκίνησης» για ολόκληρη τη Ραφήνα…

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα  το Ράλι ιστορικών αυτοκινήτων στο πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο για να παρακολουθήσει τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και ευχάριστης αγωνίας!

Τα αυτοκίνητα αποτέλεσαν αντικείμενο θαυμασμού και συζήτησης καθώς κάθε ένα είχε τη δική του ιστορία αλλά απρόσμενη συγκίνηση προκάλεσε το αυτοκίνητο του κ. Ευσταθίου και κ. Κούκα καθώς επάνω του είχε τοποθετηθεί αυτοκόλλητο σχετικό με τη της φονική πυρκαγιά που έπληξε το Μάτι και τις γύρω περιοχές στις 23 Ιουλίου 2018.

Το ράλι ξεκίνησε στις 18.00 και από νωρίτερα έστησαν «κερκίδα» αρκετοί πολίτες του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και όχι μόνο.

Μεταξύ όλων, βρέθηκε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» Ανδρέας Βασιλόπουλος, παρέα με την οικογένειά του με την οποία έζησε στιγμές ανεμελιάς και χαράς και με πρωταγωνιστή τον γιο του Παναγιώτη ο οποίος μάλιστα έδωσε και το σήμα εκκίνησης, όπως μπορείτε να διακρίνετε στη φωτογραφία!

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε όλους όσους υποστήριξαν τον αγώνα, επισημαίνοντας:

«Καταφέραμε να μπει ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου στο κάδρο των αγώνων ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ο 28ος γύρος επιτέλους έγινε στην περιοχή μας.

Ομαδική δουλειά της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ μαζί με τον Δημήτριος Καρασταμάτης που είχε την αρχική επαφή με την ΣΙΣΑ, την Δέσποινα Γκικάκη που έτρεξε να βγάλει τις άδειες σε χρόνο «ρεκόρ» για την εκδήλωση και φυσικά τους φίλους από την οργανωτική επιτροπή της ΣΙΣΑ.
 
Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
 
Εκατοντάδες επισκέπτες κατέφθασαν από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες και όλοι μαζί απολαύσαμε ένα μοναδικό θέαμα, για μεγάλους και μικρούς.
 
Στις φωτό βοηθώ το μικρό Παναγιώτη που δίνει το σήμα εκκίνησης και που υποδέχεται τους αθλητές στον τερματισμό.»