Δήμος Παλλήνης: Βοήθεια στην πράξη

Δεχόμαστε μεγάλο αριθμό αιτημάτων για προσφορά τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και κάθε άλλης βοήθειας, προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Το κύμα αλληλεγγύης πολιτών, Δήμων, φορέων και επιχειρήσεων είναι τεράστιο! Τους ευχαριστούμε πολύ εκ μέρους των πληγέντων συνδημοτών μας.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια, μπορούν να το κάνουν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου, που μένουν ανοιχτά κάθε μέρα έως τις 20.00, στην οδό Έντισον 3 στην Παλλήνη, εξυπηρετώντας τους πληγέντες με συνεχείς διανομές. Θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο από τις 9.00 έως τις 18.00. Αν χρειαστεί, θα παραταθεί το ωράριο.

Οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας χρειάζονται κυρίως εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, αναψυκτικά, κονσέρβες φαγητού, έτοιμα γεύματα, βασικά συσκευασμένα τρόφιμα, γάλα εβαπορέ, σνακς, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, βρεφικά είδη και τροφές, σερβιέτες, σεντόνια, πετσέτες, ρούχα και υποδήματα αντρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά σε όλα τα νούμερα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106612890 2100080408 και 6972851559 (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ασπασία Τζιτζικάκη).