Συνελήφθη 61χρονος για εμπρησμούς αυτοκινήτων στην Παλλήνη

||
||

Έναν 61χρονο συνέλαβαν στην Παλλήνη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, με την κατηγορία του εμπρησμού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, σε αναζητήσεις υπόπτων, μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή, εντόπισαν τον 61χρονο Ρουμάνο και τον προσήγαγαν αρχικά στο Α.Τ. Παλλήνης και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός ως ο δράστης του συγκεκριμένου εμπρησμού, καθώς και πέντε επιπλέον εμπρησμών αυτοκινήτων που είχαν σημειωθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2020, στην ίδια περιοχή, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστικό μπιτόνι και τα ρούχα που φορούσε κατά την πρόκληση των πυρκαγιών. Επίσης, στον προαύλιο χώρο εντοπίστηκαν πολλές σβησμένες μικροεστίες πυρκαγιάς.

Ο 61χρονος, που έχει συλληφθεί πάλι και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.