Σ. Στάμου «Πληρώνουμε καθημερινά την διοικητική ανικανότητα»

Στάμου - OnCamera.gr
 - OnCamera.gr

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πολιτεία» Σπύρος Στάμου επιρρίπτει ευθύνες αποκλειστικά στη Δημοτική αρχή Μάδη η οποία επέτρεψε να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ, 520 μαθητές.
Χαρακτηρίζει το θέμα του Αερολιμένα «μεγάλο σκάνδαλο» και ξεκαθαρίζει ότι η Παιανία και τα Γλυκά Νερά δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ και μάλιστα με απόφαση του Εφετείου.

Μιλάει για φορολογική επίθεση Μάδη προς τους δημότες με αυξημένα Δημοτικά τέλη κατά 30% και ύδρευσης κατά 70% εν μέσω πανδημίας και οργίζεται όταν διαπιστώνει πως το μεγαλύτερο σε χρηματοδότηση έργο της αποχέτευσης μετατράπηκε σε κατάρα για τα Γλυκά Νερά. «Τρία χρόνια, δρόμοι και πεζοδρόμια έχουν μετατραπεί σε βομβαρδισμένο τοπίο» θα πει, για να προσθέσει και τα προβλήματα που απορρέουν από την καταπάτηση περιπλανώμενων ρομά στον κάμπο της Παιανίας και την ανοχή της Δημοτικής Αρχής.

Στην εκπομπή «Χωρίς Μοντάζ» του OnCamera.gr και τη Δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου, ο Σπύρος Στάμου που έχει διατελέσει Δήμαρχος Παιανίας κάνει έναν σύντομο απολογισμό πεπραγμένων και απαντά στο ερώτημα, γιατί θα είναι ξανά υποψήφιος και ποιο είναι το όραμα του για τον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών.

Σταμου  - OnCamera.gr