Δήμος Ωρωπού: Εορταστικό μήνυμα αισιοδοξίας

Δήμος Ωρωπού: Εορταστικό μήνυμα αισιοδοξίας

Δήμος Ωρωπού: Εορταστικό μήνυμα αισιοδοξίας

Η γιορτινή ατμόσφαιρα, η αγάπη και η «ζεστή» φιλοξενία των ανθρώπων του Χαλκουτσίου του Δήμου Ωρωπού ζέσταναν τους καλεσμένους και τους επισκέπτες στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες έγινε στην πλατεία του όμορφου παραλιακού χωριού στο βορειοανατολικότερο σημείο της Αττικής.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μετά τον εορταστικό χαιρετισμό μέτρησε αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου εν μέσω χειροκροτημάτων και ευχών για υγεία και ευημερία αλλά και χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Έδωσαν το παρών οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Βλάχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού Χρήστος Τρομπούκης, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Γαζβινιάν, Νίκος Τζεβελέκος, Γιώργος Αρμυριώτης, Δημήτρης Σαμπάνης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άγγελος Καλύβας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέφανος Δάβρης, Νίκος Λούπης, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Χαλκουτσίου Γιώργος Λιθαδιώτης, η επικεφαλής Κοινοτικού Συμβουλίου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Γεωργία Βάθη Γαζβινιάν, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου Δημήτρης Μαγκλάρας, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέων Παλατίων Γιώργος Δεληγιάννης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μιχάλης Οικονομίδης, Θωμάς Μακροδημήτρης, ο πρώην δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος με τον γιο του Παύλο, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σμέρος.
Επίσης παραβρέθηκαν πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων “Πευκιάς” (πρόεδρος Δημήτρης Δρακόπουλος), “Νέας Εκάλης” (πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρουμπής), “Σαραντάρι” (πρόεδρος Λευτέρης Τσώτσος), “Πανοράματος Αγριλέζας” (πρόεδρος Γιώργος Μπεσίρης) και ο αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικός Σύλλογος Οικιστών Συκαμίνου Κωνσταντίνος Μαντάς.

«Σε κάθε χωριό του Δήμου μας υπάρχει και μία ευχάριστη έκπληξη, μια ζεστή αγκαλιά. Κανείς δεν είναι και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Εύχομαι υγεία και αγάπη. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Χαλκουτσίου για την ξεχωριστή βραδιά» είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες έψαλλε η χορωδία του νέου παραρτήματος Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού, Μαραθώνος με την εποπτεία του Αρχιερατικού Επιτρόπου πατρός Αντωνίου Παπαχαραλάμπους και την ευθύνη του πατήρ Ιωάννη Μάνου. Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής συμπερίληψης των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενείται στο ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Χαλκουτσίου με την ευθύνη του πάτερ Τίμου. Προσφέρθηκαν κεράσματα και λιχουδιές στους επισκέπτες και έγινε μπαζάρ με δημιουργίες των παιδιών.

Δελτίο τύπου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…