Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού

Κοντά στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει το ιερό καθήκον της ασφάλειας των πολιτών και της τήρησης της τάξης στον Δήμο Ωρωπού ως μία ελάχιστη πράξη ανταπόδοσης και ευγνωμοσύνης βρέθηκαν απόψε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Τρομπούκη, τους αντιδημάρχους Γιάννη Δήμα, Ανδρέα Γαζβινιάν και τον τοπικό σύμβουλο Μιχάλη Οικονομίδη.
Τους υποδέχτηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού ο αστυνομικός διευθυντής Παντελής Αναστασόπουλος, ο διοικητής του Α/Τ Ωρωπού Κώστας Μακρής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καλάμου Χρήστος Γκουζιώτης και αξιωματικοί που υπηρετούν στο Α/Τ και στο Τμήμα Ασφαλείας.

Αντάλλαξαν ευχές με τους αξιωματικούς παρουσία μελών των οικογενειών τους και των παιδιών τους που χάρηκαν τη σεμνή και λιτή εκδήλωση του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έξω από το Α/Τ Ωρωπού υπό το φως των φάρων των νέων περιπολικών χορηγία του Νικολάου Γερολυμάτου.

Ο Γιώργος Γιασημάκης στο μήνυμα του ευχαρίστησε δημόσια τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για το ιερό καθήκον που επιτελούν σε δύσκολες συνθήκες: «Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το λειτούργημα που κάνετε και τις υπηρεσίες που προσφέρετε στον τόπο και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες. Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και με προβλήματα πολλά μεγάλο μέρος της δύναμης σας καλούνται να φυλάξουν άλλους στόχους εκτός Ωρωπού. Και αυτοί που μένουν πίσω δουλεύουν διπλά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να τα καταφέρουν. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε για αυτό που κάνετε. Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειες σας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…