Νύχτα μαγική και ονειρεμένη στη Σκάλα Ωρωπού και στα Νέα Παλάτια με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ηρώων.

 - OnCamera.gr

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μαζί με πλήθος πολιτών μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα των φώτων στο πανέμορφο δέντρο που κοσμεί την κεντρική πλατεία του Δήμου, ενώ ταυτόχρονα δεκάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα.

«Εύχομαι υγεία, επιτυχίες και ευημερία για όλους μας και για τον τόπο μας», είπε στο Δήμαρχος Ωρωπού παρουσία των αντιδημάρχων Γιάννη Κανελλόπουλου, Ανδρέα Γαζβινιάν, Δημήτρη Σαμπάνη, Γιάννη Δήμα, Μιχάλη Ντάση, Νίκου Τζεβελέκου, του προέδρου της ΚΕΔΩ Άγγελου Χατζηιωάννου, του προέδρου του ΝΠΔΔ Άγγελου Καλύβα, των Δημοτικών Συμβούλων Νίκου Λούπη, Παναγιώτη Πέπα, του προέδρου των Νέων Παλατίων Γιώργου Δεληγιάννη, των Τοπικών Συμβούλων Μιχάλη Οικονομίδη, Δημήτρη Ελεύθερα, Θωμά Μακροδημήτρη, Γιώργου Ντόστη.

Παραβρέθηκαν ακόμα του πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών Ωρωπού Μιχάλης Μπαφάκης, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών στην Αυστραλία Μιχάλης Αστραδάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Νέων Παλατίων Μιχάλης Πολυχρόνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αγίου Κωνσταντίνου» Αντώνης Κάζαλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού Χρόνης Λεμονίδης, μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων και πλήθος πολιτών.

Η Φιλαρμονική του Ωδείου Ωρωπού παιάνισε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οι χορωδίες των Νέων Παλατίων, Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών και του Γιώργου Βενετσάνου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ οι συνεργάτες της ΚΕΔΩ Ευαγγελία Αφθονιάτη, Μαρία Καμπανιάρη, Ερμιόνη Πέπα μοίρασαν λιχουδιές και εδέσματα σε μικρούς και μεγάλους.
Η Κυριακή Ιωακείμ ανέλαβε το εορταστικό μακιγιάζ στα παιδιά, ενώ ο Δημήτρης Καίσαρης ως Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και ευχές και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.