Δήμος Ωρωπού:Διεθνής διοργάνωση των νέων Ολυμπιακών αθλημάτων του CHEERLEADING και του BREAKING

 - OnCamera.gr

Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ CHEERLEADING ΚΑΙ BREAKING – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ (ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΛΩΝΑ – 17/12, 17:00 ΚΑΙ 18/12, 11:30)

Το Γυμναστήριο Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού θα φιλοξενήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11:30 μία σπουδαία διεθνή διοργάνωση των νέων Ολυμπιακών αθλημάτων του CHEERLEADING και του BREAKING.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, το αθλητικό σωματείο ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ και η Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Ωρωπού προσκαλούν όλα τα παιδιά κορίτσια και αγόρια να γνωρίσουν από κοντά τα νέα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα γίνει παρουσίαση των αθλημάτων και στην συνέχεια όλοι οι μαθητές θα μάθουν χορογραφίες (cheer pom, cheer hip-hop, cheer jazz, breaking) τις οποίες και θα παρουσιάσουν. Οι μαθητές θα χωριστούν σε groups (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο).

Στη δράση θα συμμετέχουν αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων Cheer POM, Cheer HIP-HOP, Cheer JAZZ.

Η είσοδος και η συμμετοχή στη δράση θα είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές. Για τη συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής εδώ: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdzJUmNZN8Ew8…/viewform

Την Κυριακή στις 11:30 θα γίνουν οι επίσημοι αγώνες όπου θα αγωνιστούν οι κορυφαίες αθλήτριες και οι κορυφαίοι αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα.

«Παραχωρήσαμε αυτή τη σημαντική διεθνή διοργάνωση στο σωματείο ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ το οποίο έχει σημαντική δραστηριότητα στη βορειοανατολική Αττική και ως στιγμής είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο. Τα αθλήματα μας έχουν γίνει Ολυμπιακά από το 2021 και ανοίγονται μεγάλες ευκαιρίες στα νέα παιδιά που θα ασχοληθούν. Όλη η κοινότητα μας θα είναι στο γυμναστήριο Αυλώνα το Σάββατο στις 17:00 και την Κυριακή στις 11:00 για να υποστηρίξουν αυτό το διεθνές μίτινγκ που ελπίζουμε να είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα στην ευρύτερη περιοχή», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού ΕΟΤ-ΑΟΧ Μιχάλης Φουντεδάκης.

Το άθλημα του cheerleading έλαβε την σημαντικότερη αναγνώριση από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την πλήρη Ολυμπιακή αναγνώριση κατά την 138η συνεδρίαση της Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε 20-21 Ιουλίου 2021 στο Τόκιο.

CHEERLEADING – ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

1. Team Cheerleading All Girls (Ομαδικό Τσιρλίντινγκ – μόνο κορίτσια)

2. Team Cheerleading Coed (Ομαδικό Τσιρλίντινγκ – μικτό)

3. Team Cheer Freestyle Pom (Ομαδικό Τσιρ Ελεύθερο Πομ – μικτό)

4. Team Cheer Hip Hop (Ομαδικό Τσιρ Χιπ Χοπ – μικτό)

5. Team Cheer Jazz (Ομαδικό Τσιρ Τζαζ – μικτό)

6. Double Cheer Freestyle Pom (Ζευγάρι Τσιρ Ελέυθερο Πομ – μικτό)

7. Double Cheer Hip Hop (Ζευγάρι Τσιρ Χιπ Χοπ – μικτό)

Θα είμαστε όλοι εκεί!