Αφίδνες: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

 - OnCamera.gr

Οι Αφίδνες φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο – Οι Αφίδνες γιόρτασαν το συμβολικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην όμορφη και ιστορική πλατεία του χωριού σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου δίνοντας παράλληλα το στίγμα του κορυφαίου χειμερινού προορισμού εντός της Αττικής.
Σε χειμωνιάτικο καιρικό σκηνικό αλλά με θερμή διάθεση ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης καλωσόρισε τους επισκέπτες, τους κατοίκους των Αφιδνών και τα μικρά παιδιά που χάρηκαν την όμορφη βραδιά και τους προσκάλεσε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στα χωριά του Δήμου Ωρωπού την περίοδο των εορτών.
«Χρόνια πολλά σε όλους, με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Ας αφήσουμε πίσω ότι μας στεναχώρησε και ότι θα μπορούσε να μας διχάσει. Να είστε βέβαιοι πως το 2023 θα είναι η χρονιά μας», είπε στο εορταστικό μήνυμα του ο δήμαρχος Δήμου Ωρωπού.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Αφιδνών Γιάννης Δήμας, ενώ την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος που ήταν ντυμένος Άι Βασίλης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Ντάσης, Ανδρέας Γαζβιβιάν, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άγγελος Καλύβας, οι υποψήφιοι πολιτευτές Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γιώργος Καραμέρος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Καφκόπουλος, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιώργος Ντόστης, Δημήτρης Ελευθέρας,. Η βραδιά έκλεισε με ευχές αλλά και την προσφορά τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων από τις οικογένειες του γραφικού χωριού των Αφιδνών. Σειρά έχει απόψε (11/12, 18:30) ο Ωρωπός.

Αφίδνες - OnCamera.gr


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ
📌8 Δεκεμβρίου, 18:30: Πολυδένδρι
📌10 Δεκεμβρίου, 18:30: Αφίδνες
📌11 Δεκεμβρίου, 18:30: Ωρωπός
📌12 Δεκεμβρίου, 18:30: Χαλκούτσι
📌14 Δεκεμβρίου, 18:30: Μαρκόπουλο
📌15 Δεκεμβρίου, 17:00: Μαλακάσα
📌15 Δεκεμβρίου, 17:30: Μήλεσι
📌16 Δεκεμβρίου, 18:30: Αυλώνας
📌17 Δεκεμβρίου, 18:30: Κάλαμος
📌17 Δεκεμβρίου, 18:30: Καπανδρίτι
📌18 Δεκεμβρίου, 18:30: Νέα Παλάτια
📌19 Δεκεμβρίου, 18:30: Συκάμινο