Μέλη εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ωρωπού παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων

|| - OnCamera.gr
 Μέλη εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ωρωπού παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων που διοργάνωσε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού με βασικό ομιλητή τον Πυραγό Αλέξανδρο Βλαχογιάννη.
 
Τις εργασίες του σεμιναρίου χαιρέτησε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ο οποίος μαζί με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα και τον ειδικό συνεργάτη σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλη Λεμπούση φωτογραφήθηκαν με τους εθελοντές και τους αξιωματικούς της Π.Υ.
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: “Ο εθελοντισμός είναι η δύναμη κάθε κοινωνίας. Ο Δήμος θα είναι κοντά σε όλες τις εθελοντικές ομάδες και θα φροντίσει για την ενημέρωση και κατάρτιση τους. Ευχαριστώ τον Πυραγό Αλέξανδρο Βλαχογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του και για την μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας του στους ηρωικούς εθελοντές μας. Ευχαριστώ επίσης τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας Γιάννη Δήμα και τον ειδικό συνεργάτη σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλη Λεμπούση για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης”.