Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Νισύρου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Νισύρου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Νισύρου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Νισύρου: “Η νέα χρονιά 2023 βρίσκει τη Νίσυρο πιο δυνατή κοινωνικά και οικονομικά, προοδεύουσα και δημιουργική»

Αφήνουμε πίσω μας το 2022, μια χρονιά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με δυσκολίες και πολλές προκλήσεις αλλά και πολύ θετικές εξελίξεις για το Δήμο μας. Παρά τις όποιες δυσκολίες και τα εμπόδια καταφέραμε να πορευτούμε προς τα εμπρός με βήματα σταθερά.

Με συλλογική προσπάθεια και με ενότητα καταφέραμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Με δικές μας πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις και τους φορείς της πατρίδας μας για να διεκδικήσουμε έργα και παρεμβάσεις που αποτελούν μοχλούς ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας για τη Νίσυρο.

Όλα τα μεγάλα έργα, ύδρευση και αποχέτευση, βιολογικός καθαρισμός, επέκταση του λιμανιού, Ιαματικά λουτρά, Οδικό δίκτυο, είτε έχουν ολοκληρωθεί, ή έχει ξεκινήσει η υλοποίηση τους ή βρίσκονται έτοιμα με μελέτες στο δρόμο για δημοπράτηση.

Η Νίσυρος βρίσκεται στο δρόμο ένταξης στα Γεωπάρκα της UNESCO.

Με το πρόγραμμα που συντάξαμε σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά κέντρα της πατρίδας μας και της Ευρώπης οδηγούμε τη Νίσυρο σε νησί μηδενικών ρύπων.

Με την προβολή της Νισύρου παγκοσμίως έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο νησί μας και έχουν αυξηθεί οι θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομέα. Με τις θέσεις εργασίας που δημιουργήσαμε στο Δήμο και τις εταιρίες του, έχουμε μηδενίσει την ανεργία. Είμαστε συμπαραστάτες σε όλους που έχουν ανάγκη. Έχουμε συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας για όλους.

Έχουμε ομορφύνει τους οικισμούς μας με τις παρεμβάσεις στα δημοτικά κτίρια και τους ελεύθερους χώρους. Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και στου νέους με συνεχείς παρεμβάσεις στα σχολεία και στις αθλητικές υποδομές.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας συνεχίζουμε και το 2023 όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία της Νισύρου, ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλους τους πολίτες της Νισύρου, σε όλους τους απανταχού της γης Νισύριους, σε όλο τον κόσμο, το 2023 να είναι γεμάτο υγεία, πρόοδο, δημιουργικότητα, αλληλεγγύη, ειρήνη, προσωπική ευτυχία και κοινωνική ευημερία.

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…