Ζ. Γιαννάκη «Ο Δήμος μας κινείται με την δύναμη της αδράνειας»

Γιαννάκη

Η Ζωή Γιαννάκη αποδεικνύει 25 ολόκληρα χρόνια, ότι το να είσαι δάσκαλος δεν είναι επάγγελμα, αλλά λειτούργημα, καταφέρνοντας να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά των μαθητών της. Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την θέση του Δημάρχου Μαρκοπούλου, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε Ζωή – Με τους πολίτες μπροστά».

Στην πρώτη συνέντευξη αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της, καταθέτει τις απόψεις της και το όραμα της για τον τόπο που γεννήθηκε στην εκπομπή «Χωρίς μοντάζ» και την Φωτεινή Νάσσου.
Κάνει λόγο για αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις που εξυπηρετούν «ημέτερους», για μια Δημοτική αρχή που είναι απαθής και κινείται μόνο με την δύναμη της αδράνειας, για έργα που δεν υλοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο, για τα μοναδικά αγροτικά προϊόντα του τόπου που δεν υποστηρίχθηκαν από την Διοίκηση του τόπου.

Η Ζωή Γιαννάκη ξεκαθαρίζει ότι ο συνδυασμός της είναι πολυσυλλεκτικός, μια ανεξάρτητη Δημοτική ομάδα με όραμα και κοστολογημένες προτάσεις που θα τοποθετήσουν τον Δήμο και τους Δημότες στο βάθρο της προόδου και της εξέλιξης.

Γιαννάκη