Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Μάκρης από την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος

|| - OnCamera.gr

Διαβάστε παρακάτω το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Μάκρης από την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου Μαραθώνος:

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 

7:00 μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός  Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κυρίλλου. 

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 

7:00 π.μ. Όρθρος 

9:00 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία 

11:00 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση για τους πρώτους κατοίκους της Ν. Μάκρης με την  παρουσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρινών – Λιβισιανών Ν. Μάκρης 

6:00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση.

Οι πιστοί μπορούν να ανάψουν το κερί τους στο προαύλιο του Ιερού Ναού:

– Την παραμονή της εορτής 8π.μ. – 11μ.μ. και

– Ανήμερα 7π.μ. – 11 μ.μ.

Στις ακολουθίες εντός του Ιερού Ναού επιτρέπεται η παρουσία μέχρι 50 πιστών. Όλοι οι υπόλοιποι στο προαύλιο με μεταξύ τους απόσταση 1,5 μέτρο.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στην Θεία Λειτουργία θα ψάλλουν οι Βυζαντινοί χοροί με Πρωτοψάλτη τον καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Παντελή Κουκαρή και Λαμπαδάριο τον καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Αριστείδη Βασδέκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ