Ο Δήμος Μαραθώνος εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. για την προσφορά ειδών ατομικής υγιεινής σε πυρόπληκτες οικογένειες

|| - OnCamera.gr

Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive καλύπτουν εξ’ ολοκλήρου τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive για δύο χρόνια στις πυρόπληκτες οικογένειες. 

Την 4η Απριλίου 2020, ο Δήμος Μαραθώνος παρέλαβε την Ε’ δόση βρεφικών πανών Babylino οι οποίες διατέθηκαν να καλύψουν τις ανάγκες ενός τετραμήνου. Τα Babylino Sensitive διανεμήθηκαν άμεσα στις δικαιούχες οικογένειες, με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου μας και σύμφωνα με τα νούμερα που είχαν δηλώσει. Την 16η Νοεμβρίου 2020, ο Δήμος Μαραθώνος παρέλαβε την ΣΤ’ δόση βρεφικών πανών Babylino Sensitive και πάνες ακράτειας ενηλίκων Sani , οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες ενός τετραμήνου. Τα Babylino Sensitive και οι πάνες Sani θα διανεμηθούν άμεσα στις δικαιούχες οικογένειες με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου μας και σύμφωνα με τα νούμερα που έχουν δηλώσει. 

Ευχαριστούμε την εταιρεία MEΓA με προϊόντα ατομικής υγιεινής για την ευαισθησία και τη στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Λάσκος Αργύρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ