Εργασίες σε Γυμνάσια & Λύκειο του Δήμου Μαραθώνος

|| - OnCamera.gr
Σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες που είχαν προγραμματιστεί στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μαραθώνα (Γυμνάσια – Λύκεια) στην οποία περιλαμβάνονται τα παρακάτω:
Γυμνάσιο Νέας Μάκρης: Για πρώτη φορά πλήρης θωράκιση με αντικεραυνική προστασία. Στις εργασίες περιλαμβάνονται,  η συντήρηση – επισκευή αλεξικέραυνου, η αποκατάσταση των κακοτεχνιών του παρελθόντος, η τοποθέτηση μαγνητικής κάρτας καταγραφής παλμού κεραυνικού, η επισκευή στα υπάρχοντα παγκάκια του προαύλιου χώρου καθώς επίσης και η επισκευή της περίφραξης. 
 
Στο πρώτο Λύκειο Μαραθώνα, κατασκευάστηκε σύστημα αποστράγγισης υδάτων στο γήπεδο μπάσκετ και καθαρίστηκαν φρεάτια και υδρορροές. Και εδώ τα παγκάκια έχουν πλέον νέα όψη καθώς τοποθετήθηκαν καινούρια ξύλα τα οποία βάφτηκαν. 
 
Τέλος, στο Γυμνάσιο Μαραθώνα, τοποθετήθηκε ειδική ταμπέλα με την ονομασία του σχολείου καθώς επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο φυλάκιο αλλά και σε ακόμη μερικούς χώρους του σχολικού κτιρίου. 
 
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Νικηφόρος Μπατζές Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνος ”η συνέχεια θα είναι καταιγιστική”