Εργασίες στα σχολεία του Δήμου Μαραθώνος – Ενημέρωση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Νικηφόρο Μπατζέ

|| - OnCamera.gr
Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μαραθώνα Νικηφόρο Μπατζέ, ο οποίος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά μέσα, παραθέτει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις εργασίες στα σχολεία από τον
«Καλημέρα σέ όλους τους αγαπητούς φίλους και φίλες!!!
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες που πραγματοποιούνται στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μαραθώνα (Γυμνάσια – Λύκεια) από την Δευτέρα 22/02/2021 και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα υπό τον προσωπικό μου έλεγχο και σχεδιασμό. Ακολουθώντας πίστα τις οδηγίες του Δημάρχου μας κυρίου Στέργιου Τσίρκα “Τα πάντα για τα σχολεία μας” δεν σταματάμε να εργαζόμαστε, να σχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε την ουσιαστική βελτίωση των σχολείων μας!
Οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι οι εξής:
 
1ο Λύκειο Νέας Μάκρης
Κατασκευή αποστράγγισης υδάτων , καθαρισμός φρεατίων και υδρορροών.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οπότε έβρεχε πλημμύριζε το σχολείο γιατί η ρήση του δαπέδου αντί να είναι προς τα έξω ήταν προς τα μέσα.
Κατασκευή αποστράγγισης υδάτων στο γήπεδο μπάσκετ. Έως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν επισκευαστεί (καινούργια ξύλα , έτοιμα βαμμένα!!!)όλα τα παγκάκια του σχολείου τα οποία είναι μ σε τραγική κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια!?
Επισκευή όλης της περίφραξης περιμετρικά του σχολείου και άλλες εργασίες σιδηροκατασκευών.
 
2ο Γυμνάσιο Βουτζά Νέας Μάκρης
Καθαρίστηκαν και επισκευάστηκαν όλα τα φρεάτια του σχολείου τα οποία ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση! Τα μη λειτουργικά φρεάτια και υδρορροές προκαλούν τεράστιες βλάβες στα κτίρια.
 
1ο Γυμνάσιο Μαραθώνα
Καθαρισμός – επισκευή φρεατίων.  
Συνεχίζεται η μεγάλης κλίμακας συντήρηση του αλεξικέραυνου του σχολείου! Έως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν επισκευαστεί(καινούργια ξύλα , έτοιμα βαμμένα!!!) όλα τα παγκάκια του σχολείου τα οποία είναι σε τραγική κατάσταση.
Επισκευή όλης της περίφραξης περιμετρικά του σχολείου και άλλες εργασίες σιδηροκατασκευών.
 
Γυμνάσιο Μαραθώνα
Μετά από πολλά χρόνια τα πράγματα ένα ,ένα μπαίνουν στην θέση τους.
Τοποθετήθηκε στο ιστορικό γυμνάσιο Μαραθώνα ταμπέλα με την ονομασία του σχολείου!
Πραγματοποιούνται εργασίες σιδηροκατασκευών στο φυλάκιο του σχολείου και σε άλλους χώρους.
 
Και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για την ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση των σχολείων μας .Στεκόμαστε δίπλα στα σχολεία και τους μαθητές μας και προσπαθούμε να δίνουμε άμεσα λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.
 
Νικηφόρος Κ. Μπατζές.
Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα.
Πρόεδρος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μαραθώνα(Γυμνάσια-Λύκεια).
Πολιτικός προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας Μαραθώνα.
Αντιπρόεδρος Δημοτικού θεάτρου Μαραθώνα (ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ).»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ