Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα Βασίλης Αχλάδης στο On Camera

Την απόφασή του, να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Μαραθώνα, δηλώνει με τη σύνεντευξή του, στο OnCamera.gr ο κ. Βασίλης Αχλάδης.

Μιλώντας στη Βιργινία Μάρκου και την εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη» ο υποψήφιος Δήμαρχος εξηγεί ότι αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση συνοδοιπόρων του – διαχρονικά σε κοινωνικούς αγώνες – όπως αναλάβει επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» προσφέροντας μία ακόμα, ενναλακτική πρόταση, στους συνδημότες του.

Γέννημα θρέμμα Νέας Μάκρης, ο κ. Αχλάδης ασχολείται χρόνια ως ενεργός πολίτης με τα κοινά, μ’ ένα μεράκι όπως λέει, το οποίο τον οδήγησε σε σχετικές – με το αντικείμενο – σπουδές, άλλο που βιοποριστικές ανάγκες και η δημιουργία οικογένειας, τον έστρεψαν επαγγελματικά, στην εστίαση και τον επιχειρηματικό κλάδο.
Παρά ταύτα, όπως τονίζει δεν έπαψε ποτέ, να ενημερώνεται για τα τοπικά πολιτικοκοινωνικά δρώμενα και ζητήματα, επεμβαίνοντας και παρέχοντας βοήθεια όπου έκρινε και μπορούσε.

Στη συζήτηση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Βασίλης Αχλάδης αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια και το ύφος της Νέας Μάκρης στις δεκαετίες του 80 και 90 ενώ απαντάει σε ερώτημα σχετικά με τα πεπραγμένα της δημοτικής θητείας, που τελειώνει σε λίγους μήνες.

«Δεν έχουμε κομματική ομπρέλα και αναφορά. Στηριζόμαστε και στελεχωνόμαστε από άτομα απ’ όλους τους κομματικούς χώρους, με παρονομαστή την ανιδιοτέλεια, την εντιμότητα και την αγάπη για τον τόπο» αναφέρει ο κ. Αχλάδης, προτάσσοντας ως τομείς όπου θα δώσουν έμφαση, εφόσον εκλεγούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, τους εξής: Υγεία, Παιδεία και Περιβάλλον.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος απευθύνει ισχυρό κάλεσμα στους συμπολίτες του, να ασχολούνται όσο πιο ενεργά γίνεται και τους επιτρέπει η καθημερινότητά τους, με τα κοινά και να μην εξαντλούν το πολιτικό τους δικαίωμα, κάθε 4 με 5 χρόνια, στην κάλπη, αφήνοντας – με αυτόν τον τρόπο – άλλους, να κανονίζουν και να καθορίζουν τον βίο τους και το μέλλον των παιδιών τους.