Γιάννης Κουζάκος: Ευχής έργο, η πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία

«Το ήθος και το ευρωπαϊκό πολιτισμένο στυλ της προεκλογικής εκστρατείας, θα πρέπει σταδιακά να γίνει βίωμα στην πολιτική μας ζωή» εκτιμά ο Γιάννης Κουζάκος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Βιργινίας Μάρκου, στη διάρκεια συνέντευξης στο On Camera και την εκπομπή «Πριν… μιλήσει η Κάλπη».

Ο κ. Κουζάκος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα με τον Συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ» μ’ επικεφαλής/υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνος τον κ. Αριστείδη Παπουτσή. Για περισσότερα από 30 χρόνια, ασχολείται επαγγελματικά ως Καθηγητής Μαθηματικών, έχοντας ιδρύσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» παράλληλα με την ιδιότητά του, ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

«Έχω μάθει να βλέπω τις πράξεις μου φιλτραρισμένες από τα μάτια παιδιών, εφήβων και νέων συμπολιτών μας. Η συνύπαρξή μου με γονείς και μαθητές όλα αυτά τα χρόνια είναι μία διαδικασία που με αναζωογονεί, ζω τις ελπίδες, τις χαρές και λύπες κάθε οικογένειας» σημειώνει ο κ. Κουζάκος, σε μία έκρηξη αισθημάτων αγάπης, για το επάγγελμά του, αλλά και τους ανήλικους, με τους οποίους συναναστρέφεται, ως πολύτεκνος πατέρας και ο ίδιος.

Σχολιάζοντας το προφίλ και την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Στέργιου Τσίρκα, ο κ. Κουζάκος τον χαρακτήρισε ως «συμπαθητικό άνθρωπο, εργατικό και δραστήριο, γαλουχημένο ωστόσο, από τη χρόνια ενασχόληση με τα κοινά, με πρακτικές, ενέργειες και διαδικασίες άλλων δεκαετιών». «Ο Δήμαρχος πρέπει να έχει ξεκάθαρο οργανόγραμμα κι εάν η εκλογική διαδικασία δημιουργήσει έλλειψη κατάλληλων συνεργατών, ν’ αξιοποιεί τη δυνατότητα που του δίνει το Κράτος, για να επιλέγει κατάλληλους εξωτερικούς συμβούλους προς όφελος του δήμου όχι προς όφελος των ίδιων των συνεργατών» συμπληρώνει ο Γιάννης Κουζάκος, ενώ αναφορικά με τον επικεφαλής του, κ. Αρη Παπουτσή αναφέρει τα εξής: «Είναι χαμηλών τόνων, συνεργατικός και οργανωτικός. Τεχνοκράτης με γνώσεις και ιδέες, ρεαλιστής και υπεύθυνος, με όρεξη για δουλειά κι επιμονή στην επίτευξη του στόχου. Κυρίως, διαθέτει ευήκοα ώτα και είναι πρόθυμος να συζητήσει και να υλοποιήσει προτάσεις».