Δήμος Μαραθώνος: Ανάρτηση Κτηματογράφησης και Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης

Δήμος Μαραθώνος: Ανάρτηση Κτηματογράφησης και Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης

Δήμος Μαραθώνος: Ανάρτηση Κτηματογράφησης και Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης

ΘΕΜΑ: Ανάρτηση των Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων, Κτηματολογικών Πινάκων και της Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης για την «Κτηματογράφηση – Τροποποίηση Πολεοδομικής Μελέτης – Συμπληρωματική Πράξη Εφαρμογής Παραρεμάτιας περιοχής 5ης Π.Ε. Νέας Μάκρης» της Δ.Ε. Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος.

Τα σχετικά διαγράμματα, τεύχη και πίνακες της εν λόγω περιοχής θα αναρτηθούν στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης (Δ/νση: Λεωφ. Μαραθώνος 104, 19005, Νέα Μάκρη), καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.marathon.gr από τις 9 Ιανουαρίου 2023 έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να προσέλθουν εντός (23) εργάσιμων ημερών, από την Δευτέρα 9/1/2023 ως και την Τετάρτη 15/2/2023 κατά τις ώρες 9.00-13.00 (εκτός Παρασκευής), να λάβουν γνώση των παραπάνω στοιχείων, να υποβάλλουν δηλώσεις ιδιοκτησίας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τυχόν ενστάσεις ή παρατηρήσεις επί αυτών, εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος.

Οι δηλώσεις και οι τυχόν ενστάσεις θα υποβάλλονται ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με φυσική παρουσία στο πρωτόκολλο του Δήμου κατόπιν ελέγχου πληρότητας από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομικών Θεμάτων κ. Δημήτρη Μακρή.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο πολεοδομικών θεμάτων Δημήτρη Μακρή στα τηλέφωνα 22943- 20571 (γραφείο 3 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Νέας Μάκρης) και 6977260738, όπως επίσης και στον Δημοτικό υπάλληλο Τεχνικών Υπηρεσιών Χρύσανθο Τσιάμη στο τηλέφωνο 22943 -20528 (1ος όροφος Δημοτικού Καταστήματος Νέας Μάκρης).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…