Δήμος Μαραθώνος: δράσεις για τα ζώα συντροφιάς

ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - OnCamera.gr

Δήμος Μαραθώνος: δράσεις για τα ζώα συντροφιάς – Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Μαραθώνος, πρωτοπόρα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στη διαχείριση των ζώων συντροφιάς, συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις της.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα επιχορήγησης στειρώσεων και σήμανσης δεσποζόμενων σκύλων σε συνεργασία της με την Zero Stray Pawject Inc με χρηματοδότηση της φιλοζωικής οργάνωσης του Ηνωμένου Βασιλείου Battersea Dogs and Cats Home, καθώς και την χορήγηση κονκάρδας με τον αριθμό δημοτικού μητρώου του σκύλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος νόμος 4830/21 απαιτεί, οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, να προβούν στην επιλογή στείρωσης ή αποστολής DNA του ζώου τους και σήμανσης. Το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου, αποστέλλεται στο Δήμο.

Χτίζουμε δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με εθελοντές φιλόζωους πραγματοποιώντας αναδοχές και υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και μαζικές στειρώσεις.

Με χαρά βλέπουμε τις προσπάθειές μας να αποδίδουν και ο Δήμος Μαραθώνος να χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για άλλους Δήμους.

Δελτίο Τύπου

Τηλ. επικοινωνίας:

Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Μαραθώνος 22943-20972

Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας 22943-20957

E-mail agricultural@marathon.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ