Στ. Τσίρκας στο HIGH TV: «Εγκλημα» η χωματερή στο Γραμματικό

|| - OnCamera.gr
|| - OnCamera.gr

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χωρίς Χρώμα» στο High TV και τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Βαθιώτη, παραχώρησε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου 2020.

Στη σύντομη συζήτηση έγινε αναφορά σε διάφορα ζητήματα, με ιδιαίτερο βάρος να έχουν τα προβλήματα του ΧΥΤΑ Γραμματικού και οι πυρόπληκτες περιοχές από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος χαρακτήρισε για πολλοστή φορά «έγκλημα» τη χωματερή στον συγκεκριμένο χώρο του Γραμματικού, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα σταθεί δίπλα στους δημότες, ευχόμενος να μη χρειαστεί να προβεί σε ενέργειες που δεν τον εκφράζουν έτσι κι αλλιώς, έξω από τα πλαίσια του νόμου και του πολιτισμένου διαλόγου.

Σχετικά με το Μάτι, τον Νέο Βουτζά και τις υπόλοιπες περιοχές, ο κ. Στέργιος Τσίρκας δήλωσε ότι θα ικανοποιηθεί μόνο όταν οι άστεγοι πυρόπληκτοι ξεκινήσουν να χτίζουν από την αρχή τα σπίτια τους και φυσικά, πρασινίσει πάλι ο τόπος. Αντίθετα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, τόσο από τη συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ στο θέμα της Αποχέτευσης όσο και με την Πολιτική Προστασία του Κράτους, η οποία όπως είπε, δείχνει σαφή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η καθημερινότητα του πολίτη και η Παιδεία, ενώ έμφαση δίνεται στην Κοινωνική Πολιτική, αλλά και την εξωστρέφεια, μέσα από αθλητικές – πολιτιστικές δράσεις.

Η συζήτηση έκλεισε με αναφορά στην κατάργηση της απλής αναλογικής, που δημιούργησε προβλήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δείτε το video

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ