Ο Σπήλιος Λιβανός και ο Μάκης Βορίδης στον Δήμο Μαραθώνος

 - OnCamera.gr

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας δέχτηκε επίσκεψη από τους υπουργούς Σπήλιο Λιβανό και Μάκη Βορίδη και κατόπιν της συνάντησής τους, επισήμανε: «Στο αίτημα μας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό να επισκεφθεί τις αγροτικές περιοχές του Μαραθώνα, ο Υπουργός ανταποκριθηκε άμεσα προκειμένου να εκτιμήσει από κοντά το μέγεθος των ζημιών.

Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τους βουλευτές Ανατ. Αττικής Βασίλη Οικονόμου και Γιώργο Βλάχο, τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Αυγερινό, την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάννα Καλογήρου, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, είδε από κοντά τις τεράστιες καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία στα θερμοκήπια και τις καλλιέργειες των παραγωγών κηπευτικων και ανθοκομικων προϊόντων.

Ακολούθησε σύσκεψη με τον Υπουργό και τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μουσείο Μαραθωνίου δρόμου όπου συζητήσαμε εκτενώς τα μέτρα στηριξης του τόσο σημαντικού αυτού κλάδου για τον τόπο μας.»