Η αλληλεγγύη έφτασε στον καταυλισμό των Κούρδων πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο

Η αλληλεγγύη έφτασε στον καταυλισμό των Κούρδων πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο

Η αλληλεγγύη έφτασε στον καταυλισμό των Κούρδων πολιτικών προσφύγων στο Λαύριο

Δελτίο τύπου

Κοντά τους Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον καταυλισμό του Λαυρίου βρέθηκε για μια ακόμη φορά, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Χαλανδρίου.
Αντιπροσωπείες του Δήμου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο, και της «Αλληλεγγύη για Όλους», παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, γλυκίσματα, παιχνίδια, βιβλία και οικιακές συσκευές.
«Αυτές τις μέρες τα λόγια του Γιώργου Σεφέρη “ζωή σου είναι ό,τι έδωσες”, αποκτούν πραγματικό νόημα. Η ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη και ελπίδα είναι που μας έφεραν και σήμερα στον καταυλισμό των Κούρδων προσφύγων στο Λαύριο, που παραμένουν αξιοπρεπείς και περήφανοι, αδιαφορία του ελληνικού κράτους», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.
Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες του αντιμετωπίζοντας, εκτός από τις διώξεις του τουρκικού καθεστώτος και την προσφυγιά, και την παντελή Χαλανδρίου που με τις προσφορές τους έκαναν εφικτή αυτή τη δράση αλληλεγγύης.
Εκτός από τον δήμαρχο Σίμο Ρούσσο, στον καταυλισμό του Λαυρίου βρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη, ο κ. Κώστας Τσίγκος, δ/νων σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης ΦΛΥΑ Α.Ε., ο δικηγόρος Πολύδωρος Τακόπουλος από τη νομική υπηρεσία του Δήμου, μέλη της παράταξης «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου» και ενεργοί πολίτες. Την «Αλληλεγγύη για Όλους» εκπροσώπησε ο κ. Παρασκευάς Ποθητός.
Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό του Λαυρίου ζουν υπό δύσκολες συνθήκες 150 πολιτικοί πρόσφυγες με τις οικογένειές τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…