Κοζάνη: Εγκλωβίστηκε 18 ώρες σε ασανσέρ

Κοζάνη: Εγκλωβίστηκε 18 ώρες σε ασανσέρ

Κοζάνη: Εγκλωβίστηκε 18 ώρες σε ασανσέρ

Κοζάνη: Εγκλωβίστηκε 18 ώρες σε ασανσέρ και όταν βγήκε έμαθε ότι πέθανε ο άντρας της – Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κοζάνη, όπου ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, ενώ η σύζυγός του είχε εγκλωβιστεί επί 18 ώρες στο ασανσέρ του διώροφου κτιρίου όπου διέμεναν.

Το σοκαριστικό συμβάν εκτυλίχθηκε σε διώροφο σπίτι της πόλης, στην οδό Εμμανουήλ Μάνου, κοντά μάλιστα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης.

Παρ’ ολίγον τραγωδία: Συρματόσχοινο ασανσέρ κόβεται και πέφτει στο κενό – Μόλις είχε βγει άνθρωπος από μέσα

Κοζάνη
Κοζάνη: Εγκλωβίστηκε 18 ώρες σε ασανσέρ 2

Δεν την άκουγε κανείς
Σύμφωνα με το Kozanimedia, στο διώροφο κτίριο όπου κατοικούσε το ζευγάρι, η γυναίκα είχε την ατυχία να κλειστεί στο ασανσέρ από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης έως και τις 11:30 το πρωί της Τετάρτης, χωρίς να έχει μαζί της κινητό τηλέφωνο και χωρίς τη δυνατότητα να ειδοποιήσει κάποιον.

Παρά τις φωνές της, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί, την ώρα που ο ηλικιωμένος σύζυγός της βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού τους.
Χθες, Τετάρτη πρωί, μία γυναίκα φαίνεται να αντιλήφθηκε τις φωνές της και ειδοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Αφού απεγκλωβίστηκε η γυναίκα, με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα στο σπίτι της και, δυστυχώς, διαπίστωσαν πως ο σύζυγός της είχε χάσει τη ζωή του, κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παθολογικό πρόβλημα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ο άτυχος άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…